מה אתם אומרים ורדום או נלסון???

GN24

New member
מה אתם אומרים ורדום או נלסון???

נקבע לUFC 143.... אני חושב שהעברת מחלקת הHW מסטרייקפורס בהחלט מגמה חיובית. ולגבי הקרב עצמו לדעתי ורדום טוב מנלסון בכל אספקט ויקח החלטה מאד דומיננטית.

מרקו בי

New member
קרב מעניין

סה"כ בקרבות של גראפלרים הקרב בדרך כלל נשאר בעמידה, לדעתי העמידה של נלסון טיפה יותר טובה ולכן הייתי מהמר עליו בהחלטה. אבל אי אפשר לדעת איך יתפתח הקרב.

izr

New member
אני גם חושב כך. בקרקע אמנם ורדום יותר טוב (לפ

(לפחות על הנייר) אבל נסון ממש לא פרייר וכבר ראינו שקל יותר להגן ב-BJJ מאשר להכניע (ר' מאיה נגד מיראנדה). בעמידה לעומת זאת, נלסון אמנם לא במיוחד אבל עם KO POWER וסנטר מטיטניום. לדעתי נלסון לוקח ב-KO או TKO בסיבוב השני, אבל אם זה יגיע לשופטים וורדום ינצח בנקודות.

BeniTaz

New member
ורדום טוב יותר בעמידה ובהיאבקות?

משום מה לא רואה שום סרט שהוא פוגע בו בעמידה או מצליח לשים אותו על הגב. מצד שני.. אם ורדום יעבוד מהקלינץ' כמו נגד ביגפוט ולנלסון לא תהיה תשובה הוא יפסיד אבל ורדום רחוק מלקחת "החלטה מאוד דומיננטית". זה ורדום, על מי הוא היה דומיננטי קרב שלם?

GN24

New member
לדעתי העמידה של ורדום טובה יותר...

יותר מהיר חזק בקלינצ' ולא מפחד להילקח למטה(בניגוד לנלסון).... לפי דעתי בקרב הזה האבקות פחות רלוונטית. אגב לדעתי הBJJ של ורדום מס' 1 בHW במרחק מאד גדול ממס' 2

זה נראה לי הולך

או החלטה לוורדום או ל-TKO של נלסון אני חושב החלטה לוורדום אבל בעד TKO לנלסון אי אפשר שלא לאהוב את השמן..

AmitNHB

New member
אני חושב שלורדום יש קלינץ' מאוד אנדרייטד

ואפילו הסטאנד אפ שלו לא כזה גרוע כמו שחושבים. יכול להיות שלנלסון יש יתרון קטן בכל הנוגע לעמידה אבל זה לא יהיה משמעותי בעיני. הוא יתעייף אחרי סיבוב וחצי ויפסיד החלטה 29-28 לדעתי.

למעלה