מה אתם אומרים - זה אפשרי?

ו נ י ל

New member
מה אתם אומרים - זה אפשרי?

ישראל -->הודו --> נפאל (סה"כ חודשיים) --> אוסטרליה --> ניו זילנד(עוד 4-5 חודשיים)--> תאילנד\הודו (פחות מחודש) --> ישראל מבחינת טיסות\ עונות כמה כסף זה אמור לעלות?? ונילה ברגע של אופטימיות

כן בוודאי זה אפשרי...

אבל זה יעלה לך הרבה אי אפשר לדעת כמה וגם לא בערך הכל תלוי בדילים שתשיגי ואיך הטיול שלך יהיה במקומות ידקרים בתי מלון או אכסניות? בממוצע אני בזבזתי כ-800 דולר אמריקאי לחודש באוסטרליה ועוד הרבה יותר על בזבוזים קחי בחשבון שאוסטרליה היא ארץ יקרה אלא עם כן את קונה שם רכב ועושה איתו את אוסטרליה קונה אוכל בסופר ומבשלת לעצמך זה מוריד בהרבה את ההוצאות. בהודו ובנאפל את תסתדרי גם עם 300 דולר לחודש ואפילו עם פחות מזה תאילנד את כבר יודעת כי היית שם... מממממממממ.....מבחינת העונות צריך פחות או יותר תכנון של זמני טיסות\נסיעות ממקום למקום על מנת שלא להיתקע במזג אוויר חורפי מידי. זהו בגדול... עוד שאלות???? תרגישי כמו ב-

ו נ י ל

New member
800$ לחודש????

למה מה יש שם ??? וואי וואי... שלא נדבר בכלל על הכרטיס.... פייי... צריך לחסוך שנים לטיול הזה ! דרך אגב מומלץ לקנות כרטיס בהודו לניו זילנד? או כבר לסדר מהארץ?

וניל מה חשבת זה הודו???

לי עלה כרטיס הטיסה מהודו לאוסטרליה 860$ אמריקאי הלוך ושוב פתוח . אני לא יודע אם זה המחיר בדרך כלל אני קניתי את הכרטיס חודש לפני המילניום אז אולי המחיר הזה נחשב יקר למרות שהרבה אמרו לי שהוא זול מאוד לחברה איתה טסתי. דולר אוסטרלי שווה היום כ-2.92 ושוב פעם הכל בהתאם לתכנון הטיול אני חסכתי המון כסף בכך שקניתי בסופר את המוצרים ובישלתי את האוכל לבד כמעט בכל אכסנייה יש מטבח ענק עם עשרות סירים וכל שאר הדברים שאיתם אפשר לבשל. אם את באוסטרליה קונה רכב ומטיילת איתו אז שוב זה חוסך המון אבל התכנון שלך הוא ל-5 חודשים כולל ניו זילנד לא יודע כמה תספיקי לראות בזמן הזה. כן צריך לחסוך אבל לא שנים ייאלה לעבודה.

וניל מה חשבת זה הודו???

לי עלה כרטיס הטיסה מהודו לאוסטרליה 860$ אמריקאי הלוך ושוב פתוח . אני לא יודע אם זה המחיר בדרך כלל אני קניתי את הכרטיס חודש לפני המילניום אז אולי המחיר הזה נחשב יקר למרות שהרבה אמרו לי שהוא זול מאוד לחברה איתה טסתי. דולר אוסטרלי שווה היום כ-2.92 ושוב פעם הכל בהתאם לתכנון הטיול אני חסכתי המון כסף בכך שקניתי בסופר את המוצרים ובישלתי את האוכל לבד כמעט בכל אכסנייה יש מטבח ענק עם עשרות סירים וכל שאר הדברים שאיתם אפשר לבשל. אם את באוסטרליה קונה רכב ומטיילת איתו אז שוב זה חוסך המון אבל התכנון שלך הוא ל-5 חודשים כולל ניו זילנד לא יודע כמה תספיקי לראות בזמן הזה. כן צריך לחסוך אבל לא שנים ייאלה לעבודה.

למעלה