אין בעד מה ../images/Emo140.gif
תראי, בחירת המכשיר תלויה בשימוש העיקרי שאת מחפשת בו. אם את מעוניינת להכין בצקי שמרים לעוגות ולחמים בכמות של עד קילו קמח כל פעם, אז אני ממליצה על דגם KM460 כמו שיש לי, שנפח הקערה שלו 4.5 ליטר. יש דגמים עם קערת פלסטיק שהם קצת יותר זולים, או עם קערת נירוסטה. לי יש דווקא קערת פלסטיק והיא בסדר גמור בעיניי. דגם KM305 הוא עם קערת פלסטיק והביקורות עליו טובות. אם את מעוניינת להכין בצקים בכמויות גדולות יותר, רצוי לבחור בדגם עם קערה יותר גדולה, והרבה אנשים שאני מכירה ממליצים על KM800, שיש לו קערה של 7 ליטר נפח. מה שחשוב בעיניי - הספק 1000 ואט, קערה מינימום 4.5 ליטר, 6-10 מהירויות כדי שיהיה אפשר לשלוט יותר במהירות העבודה שלו בהקצפה ובלישה. בכל מקרה ההבדל במחיר בינם לבין הפטיסייר לא כזה גדול, אבל בביצועים יש ויש הבדל.