מה אתם אומרים מיקסר פטיסייר קנווד MX270

מה אתם אומרים מיקסר פטיסייר קנווד MX270

מק"ט 9091202160 קערת נרוסטה 4 ליטר, מבחר אפשרויות עירבול והקצפה, 12 מהירויות, במגוון צבעים רחב. מחיר: 1,499.99 ש”ח מחיר משלוח : 39.99 ש”ח מחיר כולל: 1539.98 ש”ח

bali

New member
מנהל
המנוע שלו חלש למדיי

אם כבר את רוצה להשקיע במיקסר חזק לעבודות מתקדמות (לישת בצקי שמרים כבדים) עדיף שתשקיעי במיקסר אחר של קנווד עם מנוע בהספק של 1000 ואט. לי יש מיקסר ישן של קנווד שדומה מאד לדגם KM460 והוא ממש סוס עבודה. אני יודעת שהעיצוב של הפטיסייר מאד מושך, אבל למי שאוהב/ת לאפות, מה שחשוב באמת זה הכוח של המכשיר. יש כמה וכמה דגמים בהספק הזה של 1000 ואט. מציעה לך להסתכל באתר זאפ ולראות את כל הדגמים וטווח מחירים. אחרי שתחליטי על דגם את יכולה לבדוק אם באתרי מכירות פומביות יש עליו מכירה שווה.

bali

New member
מנהל
אין בעד מה ../images/Emo140.gif

תראי, בחירת המכשיר תלויה בשימוש העיקרי שאת מחפשת בו. אם את מעוניינת להכין בצקי שמרים לעוגות ולחמים בכמות של עד קילו קמח כל פעם, אז אני ממליצה על דגם KM460 כמו שיש לי, שנפח הקערה שלו 4.5 ליטר. יש דגמים עם קערת פלסטיק שהם קצת יותר זולים, או עם קערת נירוסטה. לי יש דווקא קערת פלסטיק והיא בסדר גמור בעיניי. דגם KM305 הוא עם קערת פלסטיק והביקורות עליו טובות. אם את מעוניינת להכין בצקים בכמויות גדולות יותר, רצוי לבחור בדגם עם קערה יותר גדולה, והרבה אנשים שאני מכירה ממליצים על KM800, שיש לו קערה של 7 ליטר נפח. מה שחשוב בעיניי - הספק 1000 ואט, קערה מינימום 4.5 ליטר, 6-10 מהירויות כדי שיהיה אפשר לשלוט יותר במהירות העבודה שלו בהקצפה ובלישה. בכל מקרה ההבדל במחיר בינם לבין הפטיסייר לא כזה גדול, אבל בביצועים יש ויש הבדל.

bali

New member
מנהל
ההספק של הפטיסייר הוא 400 ואט

bali

New member
מנהל
../images/Emo9.gif העוגיות האלו נעשו במכשיר לעוגיות

מין אקדח כזה שממלאים בו בצק, ויש דיסקיות עם צורות שונות ויוצאות עוגיות בצורות כמו בתמונה ועוד מגוון של צורות. המכשיר הזה נקנה בחנות "ששת" ועלה 70 ש"ח בערך. תודה רבה על המחמאות, החבר שלי ממש אוהב את העוגיות האלה, הן פריכות מאד ופשוטות.

bali

New member
מנהל
זה של קרין גורן הוא הדגם הכי חדש KMIX

והוא לדעתי הרבה רוח וצילצולים, הדגמים הישנים יותר לא פחות טובים ועולים פחות ממנו בהרבה. כתבתי 3 דגמים מומלצים בהודעה הקודמת שלי.

למעלה