מה אתם אומרים על אבא

מה אתם אומרים על אבא

שקורא סיפורי סקס שהבת שלו כתבה באינטרנט? אבא שלי ידע שיש לי בלוג באינטרנט (אין מה לחפש אותו כבר נמחק מזמן) וחיפש אחריי ברשת. לאחר שהוא גילה את שם המשתמש שלי הדרך לבלוג כבר היתה קצרה. הקטע הוא שהוא קרא שם כמה שאני שונאת אותו (וסיבותיי שמורות איתי) אבל הוא גם קרא סיפורי סקס מחיי האישיים. אני לא מצליחה להבין למה זה עיניין אותו.... למה הוא קרא סיפורים ותיאורים כאלה שלי. הוא ידע שאני לא תמימה אבל למה שזה יעניין אותו להכנס לפרטים הקטנים??? אשמח אם תגיבו.

gal-or

New member
שלום ילדהל'ה,

אין לי מה לומר, אבל אני מחבקת אותך.

g i l i

New member
אני חושבת ש...יש לי מה לומר..

אוקיי אחת האפשרויות היא שהוא דואג לך.. אבל ממש... כדי לדעת כמה הבת שלו צריכה אותו הורים רוצים להרגיש חלק מהחיים של הילדים שלהם... ואם את לא תספרי לו הוא הרי יאלץ להבין לבד... באמת זה מתוך דאגה.... נ.ב איך את יודעת שהוא קרא?

Lily Potter

New member
וו....אני בשוק

חח כאיללו נכנס ואשכרה קרא? תגידי לו שזה לא נעים לך שהוא עושה עבודת בילוש עליך..

faith2

New member
ילדה טובה...

לפני שאני אתחיל לכתוב כאן אני חייבת לציין שנכון מה שהוא עשה זה משהו ממש לא בדסדר ואין לאף אחד את הזכות לפרוש לפרטיות של האחר, אבל!....טבע האדם הוא להיות סקרני, ואולי הוא לא מגיע אלייך הדרך אחרת ופשוט זוהי הדרך היחידה שלו לראות מה באמת עובר על הילדה שהוא כל כך אוהב. נסי להבין למה, ולא איך. הסיבה היא יותר חשובה מהתוצאה....יכול להיות שמשהו שמערכת היחסים שלכם גרמה לו לעשות את זה. למה שלא תשבי איתו ותנסו להבין מה בדיוק קרה באותו יום, ומה גרם לו לעשות את הצעד הפולשני הזה.

למעלה