מה אתם אומרים על אבי ביטר ?
ש שוטר82חזר New member 28/1/05 #3 רויטל שיתרגל לבית החדש שלו הוא צריך לאמץ אץ השיר"לקחו אותי שוטרים ושמו אזיקי מאותו יום אני יושב בפנים סופר את השעות רוצה להיות חופשי" ....
רויטל שיתרגל לבית החדש שלו הוא צריך לאמץ אץ השיר"לקחו אותי שוטרים ושמו אזיקי מאותו יום אני יושב בפנים סופר את השעות רוצה להיות חופשי" ....
9 999999 New member 28/1/05 #9 סתם סטיגמות יש לו אחלה מוזיקה ואני לא עבריין. ד"א רועי השיר שדיברת עליו זה של יוסי עדן סתם לידע כללי...
סתם סטיגמות יש לו אחלה מוזיקה ואני לא עבריין. ד"א רועי השיר שדיברת עליו זה של יוסי עדן סתם לידע כללי...
ר רועי גבאי New member 29/1/05 #10 חח אופיר אני יודע פעם אחת עצרנו איזה נרקומן -הוא התחיל לשיר לנו בניידת חבר שלי זורק לו יציאה אני ישיר לך שיר יותר טוב- הוא שר לו תשיר "לקחו אותי שוטרים" - העצור התחיל לקלל ואנחנו רק צוחקים בניידת
חח אופיר אני יודע פעם אחת עצרנו איזה נרקומן -הוא התחיל לשיר לנו בניידת חבר שלי זורק לו יציאה אני ישיר לך שיר יותר טוב- הוא שר לו תשיר "לקחו אותי שוטרים" - העצור התחיל לקלל ואנחנו רק צוחקים בניידת
C cobainos New member 28/1/05 #4 תסתכלו על הפרצוף ועל המוסיקה שלו ותגידו שהוא לא נועד להיות עבריין.ודיר באלאק למי שיתחיל איתי בהתפלספויות של סטיגמות וכאלה.יש לו פרצוף ומבט של נוכל.
תסתכלו על הפרצוף ועל המוסיקה שלו ותגידו שהוא לא נועד להיות עבריין.ודיר באלאק למי שיתחיל איתי בהתפלספויות של סטיגמות וכאלה.יש לו פרצוף ומבט של נוכל.
D dilan angel New member 28/1/05 #5 דווקא לדעתי../images/Emo110.gif יש לו פרצוף של ילד חמוד שמן אבל הוא לא אם בא לכם, היום בערוץ 10 בסביבות השעה 6 בצהריים יש את הסדרה שלו אתם רק נופלים מצחוק מהטמטום
דווקא לדעתי../images/Emo110.gif יש לו פרצוף של ילד חמוד שמן אבל הוא לא אם בא לכם, היום בערוץ 10 בסביבות השעה 6 בצהריים יש את הסדרה שלו אתם רק נופלים מצחוק מהטמטום