מה אתם אומרים על אמיגו-מירס?

peretzy

New member
מה אתם אומרים על אמיגו-מירס?

תשמעו , אני רוצה לעבור לאמיגו-מירס לרובכם ידוע שאני נמצא ברשת סלקום-נוקיה 8260 השיקולים שלי לעזוב את החברה מכיון שבאמיגו מירס מציעים את המספרים חינם,המסלול יותר זול,הרשת טובה ויש לה איכות מדהימה ,מכשירים נפלאים נהדרים אין מילים, בניגוד למכשיר של סלקום שמתחמם ,מכשיר שלא קולט כלום ומכשיר שפולט מלא קרינה שהאנטנה שלו פנימית. גם התלהבתי נורא מהמכשיר (I90) מכשיר מדהים... אז מה אתם אומרים? יש המלצות? מה אתם אומרים על הרשת?

למה אתה שואל אותנו בכלל

לפי מה שרשמת נראה כאילו כבר עברת... אז למה אתה בכלל מתייעץ?

oleg_kh

New member
עזוב אותך הכי טוב קח פלאפון

קח עכשיו sk בפלאפון ב-9.90 לחודש תאמין לי לא תתחרט... גם מחירים על הקרשים, גם איכות קול ברמה הכי גבוהה קליטה בכל חור שתלך. עזוב אותך מהווקי טוקי המצחיקים האלה, קח פלאפון.

peretzy

New member
אח שלי הייתי לקוח פלאפון כבר...

אח שלי הייתי לקוח פלאפון כבר ,ואולי רמת הדיבור שלהם טובה אבל עד שזה מגיע לשיחה ,אנשים צריכים להתחנן שיהיה בכלל קו ,עם כל הרשת המסריחה שלהם, שירות לקוחות על הפנים, זאת פשוט הרשת והחברה הכי זבל שיש בארץ... אתה מתפלא למה אנשים עוזבים אותם כל הזמן??? אתה מתפלא למה אורנג´ עברה אותם?? חברה על הפנים ,ויש סיבה טובה למה הם על הקרשים.. אבל חוץ מזה ... אני מדבר פה על האנשים שיש להם אמיגו... אני כבר חושב שאני יעבור אבל יש למישהו חות דעת? אני אשמח ברצון לקבל כל דבר..

shaby_b

New member
אנסה להיות אובייקטיבי...

למרות שכולם יודעים שאני משוחד... לאמיגו הייתה בעיה קשה עם מכשירים לא ידידותים, גדולים ומסורבלים. עכשיו כשi90c בשוק הבעיה נפתרה. הקליטה טובה, יש מבצע יעדים חינם (לבזק ואמיגו), וזה פשוט שווה. לך על זה ללא היסוס בכלל!!!!

shaby_b

New member
אה.. שכתי וגם הדיבורית בפנים ../images/Emo77.gif

כל הטלפונים של אמיגו מכילים ספיקרפון

oleg_kh

New member
תסלח לי, אבל ממתי אורנג´ עברה אותם?

אורנג´ לא עברה אף אחד, ואני ממש לא ממליץ לך לקחת את הבדיחה המהלכת שקוראים לה אמיגו, לא מספיק שהסוכנים שלהם רמאים ושקרנים שישתו דם בשביל עמלה, גם הרשת הדפוקה שלהם על הפנים ובחצי מהמדינה אין בכלל קליטה. תסמוך על הרשת הכי וותיקה ושדרג לפלאפון. שלא לדבר על sk הפצצה והמבצעים החדשים של פלאפון. לשרותך בכל עת, אולג. (ההודעה הנ"ל משוחדת מאחר ואני מקבל משכורת מחברת פלאפון אבל עדיין הכוונה היא בשיא הרצינות)

Alchemy

New member
שאלת , אז הנה משהו לתשומת לבך...

גם אני לקוח של אמיגו , וגם אני "נהנה" מאמינות הדברים שסוכני המכירות שלהם אומרים לך במעמד הקניה. אני חייב לומר שזה משאיר טעם מר בפה.

למעלה