מה אתם אומרים על אקסטרימר החדש ?

מה אתם אומרים על אקסטרימר החדש ?

מסך 5 אינץ
מתאים לרשתות: אורנג´, סלקום, גולן טלקום,פלאפון, הוט מובייל, רמי לוי
SIM כפול
מצלמה 5 מגה פיקסל

והכל ב1000 ש"ח בהזמנה מוקדמת

מה שאני מנסה לשאול זה האם נראה לכם שהמחיר ממש יטפס אחרי זה ?
או שהוא אפילו ירד?

מה אתם אומרים על המעבד וכמות הזכרון שהוא מצוייד בה ?

בשביל פיתוח אפליקציות ומשחקים קלי משקל - זה שווה משהו ?

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13377

rpz79

New member
המסך עושה רושם גרוע ביותר

קבל סרטון השוואה ותסתכל על איכות המסך שהיא קריטית בסמאטפון לעומת ה-SG3
http://www.youtube.com/watch?v=HQvX7G3IqoU

בכל מקרה לעניות דעתי צריך חוו"ד ממישהו שניסה אותו כמה ימים
ולא מסרטון ההשוואה הדי פשטני שהיצרנית שלו עשתה.

AYELET1

New member
איכות v,mudv ak המסך אינה קריטית בסמרטפון

תלוי מאד מה המשתמש מתכוון לעשות איתו ואיכות מסך זה גם משהו יחסי.
כיום רבים המשתמשים בסמרטפונים - זה זמין, יש הרבה זולים יחסית וחלקם משתמשים בעיקר לשיחות, סמסים ואולי קצת לניווט

AYELET1

New member
הנקודה היא שישנם אנשים שלא צריכים דווקא גלקסי

3. לא כל אחד זקוק לטופ שבטופ. מאד תלוי מי האיש, מה צרכיו, מה הוא עושה עם המכשיר ןכיו"ב.
האקסטרימר נותן מסך גדול (5 אינטש) עם טלפון חכם במחיר זול.

מצטטת לך מהמאמר:
"למרות המפרט הדל הופתעתנו לגלות ביצועים טובים מאוד, כאשר המעבר בין התפריטים מהיר וחלק וגם אפליקציות כבדות יחסית שמכשירים רבים מתקשים איתם, עובדים כאן ללא בעיות מיוחדות."
מהמאמר עולה שזה לא מכשיר מדיה במיוחד אבל לצרכים אחרים הוא עובד מצויין ובהחלט יש לו מקום של כבוד מבחינת עלות/תועלת.

Dror BANANA

New member
איקי 4

שלום לכולם,,,

אני רכשתי את האקסטרימר איקי 4
האמת היא שזה הסמארטפון הראשון שלי ואני חדש בעולם האנדרואיד רציתי מאוד גלקסי 3 פשוט נדלקתי עליו והרבה זמן עשיתי סקר שוק בין כל מיני סמארטפונים
וגם בתוך עצמי המון מחשבות מה אני צריך מסמארטפון ומה היעדים והצרכים שלי.
ולאחר הטלבטויות מרובות החלתתי שהאיקי 4 יכול לשרת את הצרכים שלי (גם כסמארטפון וגם בשליש מחיר) נכון להיום אני עם האיקי 4 כבר שבוע וחצי ולא נתקלתי באיזו בעייה מסויימת (הזמן יעשה את שלו)
אני נהנה מהמכשיר המצלמה מאוד טובה ויתרון נוסף זה שיש בו 2 סימים אני משתמש עם אורנג' וסלקום עובד פשוט נפלא 2 הקוים זמינים לשיחה נכנסת ולהוצאת שיחה
אני בוחר מאיזה קו לחייג החוצה וגם המון אפליקציות כמו לכל סמארטפון אחר שקיים בשוק.

אני רוצה לציין 2 דברים שקצת מאכזבים במכשיר אך התרגלתי אליהם
1. טעינת הסוללה מאוד איטית צריך איזה שעה עד שעה וחצי לטעינה מלאה ממצב של 40% סוללה
2. ספיקר מאוד חלש במצב של פול ווליום (בנהיגה בילתי אפשרי לבצעה שיחה ללא דיבורית)

חוץ מזה המכשיר מאוד נחמד מרגיש יוקרתי ביד אני ממש לא מתבייש בו להפך אני מתגאה בו עם חברים וגם מבסוט מהעיסקה שעשיתי (מחיר).

למעלה