מה אתם אומרים על ביטול הג´ורדנה

ron20

New member
מה אתם אומרים על ביטול הג´ורדנה

בעקבות מיזוג HP ו COMPAQ , הוחלט להפסיק את יצור הג´ורדנה ולהמשיך עם ה IPAQ , יקראו לילד החדש HP-IPAQ , הם רמזו שזה יהיה IPAQ שישולבו בו יכולות של ג´ורדנה. נשמע המכשיר האולטימטיבי - תחשבו על ה 3870 בתוספת CF סוללה נשלפת וכו ... נחזור לרצינות, לא הצלחתי למצוא פרטים על HP-IPAQ החדש, מדובר בהכרזה מעט מוזרה כי היא יכולה בזמן הקרוב לפגועה במכירות של IPAQ ולחסל כליל את מכירות הג´ורדנה, מי יקנה מכשיר שמפסיקים ליצר?? יש למישהו פרטים ???

לא מדויק.

ניסן בכר, עורך POCKET PC בפאלמי ואני, ביקרנו במסיבת העיתונאים אתמול שעסקה ב-New HP. שני פסי הייצור - גם ה-iPAQ וגם ה-JORNADA מבוטלים. מכשירים אלו מיוצרים עד סוף שנת הכספים הנוכחית של HP, קרי 31 לאוקטובר 2002. מתאריך זה ואילך יופיע דגם חדש שישלב בתוכו את מיטב פס ייצור ה-JORNADA ומיטב פס ייצור ה-iPAQ. המכשיר הזה לא קיים כרגע, לפי מה שהבנתי. אני הייתי מהמר על: (נחזור להודעה זו בעוד ארבעה חודשים מהיום) צורה של ה-iPAQ + מעבד XScale במהירות של 400 מגה-הרץ (יצאו מספר מכשירים עם מהירויות שונות) + Bluetooth מובנה (ולא מובנה בדגם אחר) + סוללה פנימית נשלפת + שני חריצי הרחבה + תמיכה בשרוולים של ה-iPAQ (הימור רעוע אבל זה מה יש).

למעלה