מה אתם אומרים על גליכול -כי אני בעדם

אביטל975

New member
מה אתם אומרים על גליכול -כי אני בעדם

אני לא רוצה לקחת אחריות ואין לי ידע רפואי,אבל אני יודעת שאנחנו נתנו גליכול וזה הרגיע את הילד. ניסינו כל מיני תכשירים ורק גליכול עזר לו ועשה לו טוב. זו נראית לי כמו כתבה מתלהמת ומגמתית,עוד זמן קצר יבוא מאמר אחר שיסביר דברים אחרים ויפריך הכל

adit2yoav

New member
גם אצלנו זה מרגיע ועוזר מאוד

אנחנו הורים טריים וחדשים בעסק,והתרשמנו לטובה מגליכול. כמו כל תרופה/מזון/תוסף זה כל אחד לשיקולו וכל אחד עם ההשפעה עליו. לנו זה מתאים ואצלנו זה מככב

oreni6

New member
מצטרף לתמיכה בגליכול

אצלינו ההשפעה הייתה חיובית ולקטן עברו בשלום חודשי הגזים. בע"ה עם הבאים נמשיך להקל. אור

איך נחמד

שפתאום מגיעים לכאן שלושה ניקים זרים, ושלושתם, באופן מפתיע, מתפעלים מאותו תכשיר ולא מגיבים לאף שרשור אחר

אביטל975

New member
לא פייר

ואפילו מעליב.. אני לא ניק זר,אני בפורומים של פוריות,טיפולים,הורים,הריון וכיו"ב,משנת 94 לא מגיבה הרבה אבל נמצאת כאן כל הזמן. עברתי שנים של טיפולים,עברתי הריון מוצלח והפכתי לאמא בינות הפורומים כאן. נכון לא פעילה,אבל נמצאת כאן תמיד בין השורות. מצאתי לנכון לפתוח הודעה לגבי הגליכול,כי ברגע שראיתי את הכתבה זה הפריע לי ונגע לי בדיוק במקום הרגיש,במקום המבעבע. אני לא התפעלתי מהתכשיר,אני הבעתי את דעתי החיובית לגבי הגליכול ואמרתי שאני בעדו

על איזו כתבה את מדברת?

ואם טעיתי אני מתנצלת, אבל תודי שזה נראה קצת מוזר שמישהי שבקושי משתתפת מרגישה צורך עז לכתוב דוקא בנושא של תכשיר מסחרי, ומיד שני ניקים זרים מגיבים לה ותומכים במה שכתבה, לא?

אביטל975

New member
אני לא רואה בזה משהו מוזר

נכון אני לא משתתפת פעילה אבל נמצאת פה כל הזמן.קוראת ומזדהה כל הזמן נתקלתי בכתבה על הגליכול ובאתי לפה לפתוח שיחה זו דעתי האישית בנושא זו הכתבה שהופיעה השבוע

אלה 2

New member
אני שמעתי על המחקר כשהילה נולדה ובאמת הפעם

בניגוד לפעם הקודמת, לא השתמשנו בגליכול.

למעלה