מה אתם אומרים על האבא הזה?

gils33

New member
מה אתם אומרים על האבא הזה?

האב צילם את הפדופיל שניסה לתקוף את בתו כבר יותר מ-14 שנים שאסף לינג מוכר לרשויות כפדופיל מסוכן. הוא אף ישב בכלא. באחרונה שב לפעול, ועל-פי החשד ניסה לתקוף ילדה בת 10. האחים שלה הבחינו בכך, הזעיקו את אביהם, שצילם את האיש והוביל למעצרו

hirshfe

New member
כל הכבוד לו

אני לא בטוח שאם אני הייתי האבא - שהייתי מצלם אותו.

elotan

Member
אם אני הייתי האבא לא אני הייתי מצלם אותו

מז"פ היו מצלמים אותו.

schlomitsmile

Member
מנהל
אם הבנתי נכון הוא צילם אותו מדבר עם הילדה. הבחור לא עשה משהו מעבר לזה בשעה שהאב צילם. אז אם האב היה תוקף אותו, מי שהיה הולך למעצר היה האב.

schlomitsmile

Member
מנהל
מה שווה את מה? הסיפוק מפריקת הזעם שווה לאפשר לפושע להסתובב חופשי בעוד אתה במעצר?

elotan

Member
הפושע גם נעצר, לא רק אתה

רק שהוא נעצר ליותר זמן.

schlomitsmile

Member
מנהל
על מה? על זה שהוא דיבר עם ילדה? הצילום זה מה שסיפק את הראיה לכך שזה היה דיבור עם כוונה פלילית. ואם תחשוב גם על הילדה, ולא רק על הצורך של האב לפרוק זעמו, אין ספק שהיא לא צריכה את הטראומה שעוצרים את אבא. מה גם שהיא עוד עלולה להרגיש שזה קרה בגללה.

elotan

Member
קודם מצלמים ואח"כ מרביצים, מה לא ברור?

חוצמזה שבמקרים כאלה לא חושבים על טראומה שאולי תיגרם לילדה ואולי לא. את גם הורה, את אמורה להבין איך אנחנו מרגישים.

schlomitsmile

Member
מנהל
מבינה איך מרגישים אבל חלק מהיות הורה הוא היות מבוגר אחראי. אתה אמור כן לחשוב על הנזק שתגרום לילדתך יותר מאשר על סיפוק זעמך, אתה אמור כן להיות מסוגל לשלוט בעצמך למענה.

elotan

Member
אז אצל גברים זה לא עובד ככה, מצטער.

יעידו כל אלה שבשרשור שאמרו שהיו מגיבים כמוני.

schlomitsmile

Member
מנהל
אחד אמר זאת ../images/Emo13.gif ועוד אחד אמר שלא בטוח שהיה מצלם אותו, לא יודעת מה כן היה עושה. זה לא ממש מדגם סטטיסטי../images/Emo8.gif אני נותנת למין הגברי קצת יותר קרדיט, מאמינה שיש רבים בו שיש להם שליטה עצמית ולא היו פוגעים בבתם.

elotan

Member
עכשיו תצחקי - שלשום ביקנעם אמא נכנסה לכיתה של

הבת שלה עם אקדח והיכתה שתי בנות שעשו על הבת שלה חרם. כנראה שעופר, גיל ואני לא לבד.

schlomitsmile

Member
מנהל
אם אתה רוצה לשים עצמך בסירה אחת איתה זו הבחירה שלך. לא בטוחה שגיל ועופר רוצים להצטרף לשייט. אגב, היום אני לא במצב-רוח לצחוקים, ובכלל אלימות אינה נושא מצחיק בעיניי.

elotan

Member
אני התכוונתי תצחקי במובן תצחקי עלי ולא תאמיני

לי גם אני לא במצב רוח של צחוקים היום ובכלל, אף אחד לא רוצה להגיע למצב שלה ואף אחד לא רוצה לראות את הילד שלו סובל כמו שהילדה שלה סבלה ונכון שהיא סבלה מחרם בכיתה ולא מאונס של פדופיל אבל עדיין - הורים ילכו רחוק מאוד בשביל להגן על הילדים שלהם.

schlomitsmile

Member
מנהל
אתה חושב שהיא עזרה לילדה שלה? האמנם מה שהניע אותה היה טובת בתה או שמא סיפוק פורקן לזעם שלה תוך גרימת נזק לבתה? היא לא אם מסורה הם אם מופרעת שאימללה עוד יותר את בתה, גרמה לה לצלקת נפשית שלא תחלים לעולם.

elotan

Member
את כל זה אנחנו יודעים בדיעבד

באותו הרגע היא היתה בטוחה שהיא עושה את הדבר הנכון.

למעלה