http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2919617&refid=195 אני די חסר ניסיון באופניים הגובה שלי הוא 184 ואני שוקל 100 קילו מה אתם אומרים על האופניים האלו?
האופניים הם אופניים ברמה נמוכה ביותר אם לא למטה מזה לא שזה משנה הרבה לרמה הזאת אבל זה גם מערכות ההילוכים הן חסרות שם אתה אומר שאתה מטר 84 במשקל 100 קילו במקום להמר על התאמה נכונה או לא (ובקניה באינטרנט ההתאמה היא תמיד "לא נכונה" ) לא הייתה מעדיף לגשת לחנות ושם איש מקצוע יתאים לך אופניים למידותך ? נכון שרוב הסיכויים הם שהאופניים הם יקרים יותר בחנות אבל בחנות האופניים מורכבים ומכוונים ע"י אנשי מקצוע, מותאמים למידותיך ע"י איש מקצוע, והכי חשוב יש לך עם מי לדבר ולאן לגשת במיקרה ותיהיה לך שאלה\תיהיה\תקלה שקשורה לאופניים אופניים כמו נעליים לא קונים באינטרנט אני לא מדבר על זה שדירוג הספק הוא 2 וחצי מתוך 5 ל408 מדרגים שזה כבר היה מדליק אצלי נורה אדומה אופניים אלו הם "אופני מדבקה" יצור סיני עם החלקים הזולים ביותר שבנויים למטרה אחת בלבד להימכר במחיר הנמוך ביותר שאפשר אני מיצטער על הכותרת הבוטה.. אבל הנושא "ניטחן" רבות בפורום "אופניים -ראשי" ורק לפני כמה ימים מישהו כתב על איך דפקו אותו עם אופניים שהגיעו פגומות וגם כשהרכיב אותם כמו שאמרו לו בנסיעה נישבר חלק שקשור למעביר הילוכים והיבואן היתנער מאחריות בפורום אופניים ראשי ישנו "תפריט לרוכבים מתחילים" מצד שמאל מתחת לרשימת הפורומים תקרא תפנים ואז תחזור עם שאלות חג שמח ושנה טובה
רוב בעלי המקצוע משתמשים בכאלו: נגרים, טייחים, סנדלרים... בעיקר אלו הגרים בהרים.
וברצינות: אנשים ביזבזו סכומים גבוהים יותר על שטויות והצליחו להשתקם, אבל עדיף להימנע מכך. גש לחנות הגונה, הצג את צרכיך וקח אופניים מתאימים למימדיך. פשוטים ובסיסיים, אך מיצרן מכובד. זה יבטיח כי גם ברמה הבסיסית תקבל איכות יצור נאותה ומיכלולים מותאמים המתפקדים יחד כהלכה. אופניים כאלו ישרתו אותך יותר זמן עם פחות מפח נפש ויש אף סכוי כי תהנה ותבסס לעצמך את תחביב הרכיבה במקום להתייאש ולפרוש.
שפתאום בתאריך ה 21/9 היו כל כך הרבה רוכשים ? רק בין 9 ל 10 היו 12 רוכשים. שים לב גם לבחירת השמות: יהונתן, אלעזר, משה, אהרון, יהושע, תבור, גזית וכן הלאה .