מה אתם אומרים על הג'ודאי האירני?

מה אתם אומרים על הג'ודאי האירני?

פשוט בנאדם מסכן ממדינה מסכנה. "למען העם הפלסטיני" LOLL בשביל זה הוא התאמן חודשים?? כאילו אתה בא לאירוע ספורטיבי בינלאומי והופך את זה למשהו פוליטי? דפוק. לפחות הכסף שהוא יקבל יפצה על טיפשותו.

nitsansh

New member
זה לא היתה החלטה שלו...

האייתולות בטהרן החליטו שהוא לא יכול להשתתף... זה לא בחירה של הספורטאים אם להתחרות נגד ישראלים...

יוֹאב

New member
הוא דווקא רצה לעלות לקרב

אבל הפוליטיקה האיראנית הכריעה. לצערנו ולצערו.

ניאו30

New member
זה כל כך עצוב הדבר הזה...

עד כדי כך שאפילו ריחמתי עליו המסכן... אבל מה אחד כזה יכול לעשות....אולי לערוק מהמדינה... אבל אז הוא צריך לחשוש ממשמרות המהפיכה שפרוסים בכל העולם, וזה בדיוק התפקיד שלהם...לעקוב אחרי עריקים ולעשות להם...את מה שהם עושים...כמו במקרה של סלמן רושדי... פשוט עוול שלא יאמן...זה תמיד היה ככה...השמוש הזה בפוליטיקה בספורט...

nitsansh

New member
הוא היה יכול להתמודד על ארד...

והוא ויתר גם על הסיכוי הזה...

יוֹאב

New member
למה הוא ויתר?

הרי בודאות הוא לא היה נפגש עם ישראלי נוסף , לא?

nitsansh

New member
הוא כנראה לא רוצה שהישראלי ינצח...

או שיקרה מצב שהוא ואודי יעמדו יחד על הפודיום... או שבשבילו, פחות מזהב זה לא טוב... מה שבטוח, רוב הג'ודאים במשקל הזה לא ממש מצטערים שאלוף העולם לא משתתף... עכשו השאלה היא אם היריב הבא של אודי יהיה מצרי או אלג'ירי, ומה האלג'ירי יעשה אם יתמודד נגד ישראלי...

nitsansh

New member
מבחינה פוליטית, אני מקווה שהמצרי ינ

ינצח... אחרי ההחרמה האיראנית, זה יהיה טוב לראות קרב של ישראלי נגד ערבי שהמדינה שלו עשתה שלום עם ישראל...

יוֹאב

New member
אבל

אני לא רואה מצב שלא יתנו לאלג'יראי לעלות לקרב נגד ישראלי

nitsansh

New member
זה לא בטוח...

במקרה הזה השלטונות באלג'יריה יצטרכו להכריע... אני מניח שראשי המשלחת כבר פנו לגורמים המדיניים בשאלה מה לעשות, או שהם קיבלו הוראת קבע לפני האולימפיאדה... במקרה של מצרים, לא יכול להיות מצב שהוא יחרים את הקרב... וזה שאיראן מחרימה ומצרים לא אולי ישכנע את איירה גיינס שלא כל המוסלמים אותו דבר...

יוֹאב

New member
לא זה מה שצריך לשכנע אותו

זה שהג'ודוקא האיראני רצה להתחרות מול ישראלי, מראה שלא כולם כאלה.

יוֹאב

New member
אוקיי, אלה דיווחים סותרים

בהתחלה נכתב שהג'ודוקא התחנן שלא יכריחו אותו לפרוש, אבל כאן נכתב אחרת.

למעלה