מה אתם אומרים על הדיסק החדש של...

מה אתם אומרים על הדיסק החדש של...

תמיר גל? והנה בטברנה של מושון אחד השירים היפים ביותר "יום אחר יום" והנה המילים: " כשבאת אלי, ונשקת לי, לא הבנתי מה קרה... אם זה חלום- אמשיך לישון ואחיה באשליה. יום ולילה, אותך חיפשתי - לא הייתה לי מנוחה. האם היית כאן, או חלמתי- שנשקת לי נסיכה. לא ישנתי, לא נרדמתי, כי רק את בראש שלי. כל הלילה, רק חשבתי- איך לגרום לך להיות שלי פזמון: יום אחר יום בכל דקה אחזיק בחום אותך ילדה יום אחר יום בכל דקה אוהב אותך מהנשמה באת אלי לא נדמה לי אני מאושר כ"כ לחבק אותך בא לי את המתיקות שבך יום ולילה אותך חיפשתי לא הייתה לי מנוחה את איתי כאן לא חלמתי שנשקת לי נסיכה לא ישנתי לא נרדמתי כי רק את בראש שלי כל הלילה רק חשבתי איך לגרום לך להיות שלי פזמון: יום אחר יום בכל דקה אחזיק בחום אותך ילדה יום אחר יום בכל דקה אוהב אותך מהנשמה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהליליליללהלהלה פזמון: יום אחר יום בכל דקה אחזיק בחום אותך ילדה יום אחר יום בכל דקה אוהב אותך מהנשמה" x2 שיר חדש דנדנש מומלץ בחום משה

באורגינל אחי.......

שירים הכי יפים זה הדואט עם איציק קלה - ספרי לי, השיר צודקת את והשיר לילה טוב כל השאר דיי חרטה ודוגרי לא יודע מה כולם מתלהבים מהדואט עם השרוף יש לשרוף קול של מערבל בטון בזמנים קשים..............

למעלה