מה אתם אומרים על הז'רז'רה שלי? אני רוצה להתחיל לז'רז'ר, יש למישהו עצות? להת'
ז זאב המים New member 6/2/03 #1 מה אתם אומרים על הז'רז'רה שלי? אני רוצה להתחיל לז'רז'ר, יש למישהו עצות? להת'
P paluta New member 6/2/03 #2 מה יש להגיד תמונה שווה אלף מילים מה שאפשר לומר זה שאם לא תזהר תפרד ממנה מהר כהיא תעשה סיבוב ליד איזה סלע בים ובכל זאת טובה למים גועשים ים סוער לגלגל די מהר כי היא שוקעת מהר
מה יש להגיד תמונה שווה אלף מילים מה שאפשר לומר זה שאם לא תזהר תפרד ממנה מהר כהיא תעשה סיבוב ליד איזה סלע בים ובכל זאת טובה למים גועשים ים סוער לגלגל די מהר כי היא שוקעת מהר
ח חץ הכסף New member 7/2/03 #3 אתה בטח מתכוון לתפוס קפצונים הז'רז'רה שקנית מצויינת לתפיסת קפצונים\ביזרי, אבל אם אתה רוצה לדוג גם דגים רגילים אתה צריך לקנות את הז'רז'רה שבתמונה המצורפת, חבל"ז.
אתה בטח מתכוון לתפוס קפצונים הז'רז'רה שקנית מצויינת לתפיסת קפצונים\ביזרי, אבל אם אתה רוצה לדוג גם דגים רגילים אתה צריך לקנות את הז'רז'רה שבתמונה המצורפת, חבל"ז.
ח חץ הכסף New member 7/2/03 #6 ../images/Emo28.gif שני זבובים במכה אחת אפשר להשאיר את הקרסים מחוברים לז'רז'רה בזמן הגלישה ובצורה זו אתה גם נהנה מהגלישה וגם מז'רז'ר באותו הזמן ויש סיכוי לתפוס כריש, אנטיאס או כל דג אחר...
../images/Emo28.gif שני זבובים במכה אחת אפשר להשאיר את הקרסים מחוברים לז'רז'רה בזמן הגלישה ובצורה זו אתה גם נהנה מהגלישה וגם מז'רז'ר באותו הזמן ויש סיכוי לתפוס כריש, אנטיאס או כל דג אחר...