מה אתם אומרים על הכתבה הזאת ?

cheif

Member
מנהל
אני מסכים איתך

רק אף אחד מה-ISP לא רוצה להיות הראשון שיודיע על כך בפומבי ויספוג את כל הביקורת, ולכן הם מבצעים את המגבלות בדרכים עוקפות.

דבר אחד טוב יצא מיזה ...

לא עוד אתרים עמוסי פרסומות פלאש

zivelca

Member
אמריקה זה לא ישראל

אמריקה זה לא ישראל פה מבטיחים פס רחב אז יש פס רחב כך שהחברות הישראליות לא כל כך מהר יעברו לשיטה החדשה למרות הפיתוי הכספי כי הם יפסידו יותר מאשר ירוויחו

sharon515

New member
שאלה חשובה

ואם אני מחובר לברק ובד"כ שאני מוריד מהאימיול אני בעיקר מוריד מהשרת פרוקסי של ברק האם ריבוי משתמשים אשר מורידים מהאימיול ומורידים מהשרת פרוקסי של ברק זה יכול ליצור עומס ? הרי זו תעבורה בתוך הארץ ? תודה רבה

EvilX

New member
אם היו שואלים אותי פעם לגבי זה ,הייתי צוחק

אבל עכשיו זה ניראה הפיתרון הכי טוב . כי באמת יש משתמשים שפשוט עושים Abuse לרוחב הפס . מורידים כל שטות בלי לחשוב אפילו, צריך לא צריך .... אולי ככה יתחילו להוריד מה שבאמת הם צריכים , ושאר המשתמשים יוכלו להנות מאינטרנט שזורם בכל מהלך היום , ולא רק 4 בבוקר . לדעתי יש לשים מגבלה הגיונית , לא 4GB כמו חלק מהספקים ... או מגבלה אחרת , למשל ברגע שעוברים את הכמות המסויימת , הספקית אוטומטית מורידה את המשתמש לחבילה נמוכה , למשל למהירות של 30% מהחבילה המקורית , כך שלא יהיה עומס . יש הרבה פיתרונות יצירתיים לבעיה . כמובן הכי טוב שהספק פשוט יתחיל להגדיל את התשתית ... אבל כנראה זה לא יקרה בקרוב .

למעלה