מה אתם אומרים על המשחק

zuli4

New member
מה אתם אומרים על המשחק

של בית"ר נגד חיפה..? ניצחון לבית"ר-או ניצחון לחיפה?!?!

מוצארט

New member
צריך להיות משחק טוב

זה מה שבטוח. לגבי תוצאה? אין לי שמץ של מושג.

iT DiS

New member
לא רוצה לאכזב או משהו כזה אבל...

במשחקים שכאלו, עם ציפיות גבוהות, אף פעם אין כדורגל מעניין, מפעים או מרטיט לבבות... מקסימום יהיה המון רעש של הקהל, הרבה מכות בסוף, ובאמצע ניצחון דל שערים במקרה הטוב, אם לא 0-0 משמים... ככה זה בכדורגל הישראלי... עם כל הכבוד, משחק מדובר או לא... טדי עדיין לא הסנטיאגו ברנבאו, או הקאמפ-נואו, וכמה שהמשחק טעון לא יהיה בו כלום כי זה משחק בליגת "העל" הישראלית ולא שומדבר אחר... מה שכן, בעקבות הרמה המדהימה של הכדורגל בארץ, במיוחד בשנה האחרונה אפשר לקוות שאולי מה שכתבתי יתבדה ולו במעט, כדי שנוכל לפאר את המשחק, שגם אם יהיה חלש, יכול להיות משחק השנה ביחס לרמת המשחקים האחרים בליגה המסכנה שלנו...

zuli4

New member
לא במשחק הזה..

במשחק הזה חייב להיות ניצחון למישהו.. לא יודעת אבל אני מהמרת על חיפה..

iT DiS

New member
לא ממש הבנתי...

מה שונה במשחק הזה משאר המשחקים שזוכים לכינוי "המשחק של השנה"...?

בוקר בוקר..לדעתי...

אני חושב שבית"ר חוזרת שנה אחרי שנה אולי לא לימי הזוהר הדולים שלה,אבל כן חוזרת להציג את אותה יכולת שניצחו ורמסו קבוצות בטדי.. אני שונא בי"תר ומתעב את מכבי ת"א אבל אין מה להגיד,כי המשחק של חיפה וירושלים הולך להיות באמת משחק ענק ואני חושב שהפעם זה לא סתם בולשיט אלה משחק של פייט אמיתי לעיני "טדי" בתפוסה מלאה. מקווה לראות משחק עם הרבה דרמות,אקשן,ויריבות ספורטיבית בין שני קהלי האוהדים מהחמים בארץ.

zuli4

New member
וואי..אתה פשוט צדקת..

איך יצא 0:0 עם כל המשחק הזה?! איךךך?! 18,000 צופיםםםםםםםם יוצאים מבואסים לאלללללה

iT DiS

New member
לא רוצה להשתחצן, אבל...

ככה זה תמיד.... איש טיפש אמר פעם "כגודל הציפיות-גודל האכזבה" או משהו בסגנון בכל אופן... ומי כמו תושבי מדינת ישראל(ובאר7 בפרט....) יודעים שהעולם מנוהל ע"י הטיפשים.... ככה ש... אין לי משהו כם להוסיף אז... זהו נראה לי... בכל אופן... ככה הכל עובד בעולם שלנו... מכאן מתחילה החשיבה לקראת השינוי.... רק שהטיפשים טיפשים מדי כדי להבין את זה....

blueman1

New member
אני מאוד מקווה שיהיה משחק

טוב, לפחות משחק אחד טוב במחזור זה מה שאנחנו מבקשים בליגה הזאת. אבל אני לא הכי אופטימי רק מנסיון קודם.

למעלה