מה אתם אומרים על המתנה

The Walrus

New member
ענק!!

אני חושב לעשות אותו דבר עם wish you were here... איך עשיתם את זה? הוא צייר בעצמו? שכרתם מישהו שיצייר את זה?

holo

New member
היי, זה כבר רעיון שלי!

באילו צבעים מומלץ לצבוע את הקיר?

FunkyMonk

New member
וואו!

אני בדיוק ציירתי לי את המנסרה מעל הדלת (עוד לא צבוע, כי ידידה שלי רצתה לצבוע איתי). אמנם קצת נדוש, אבל לא מעניין אותי! אני כמובן צובע את כל הקיר מסביב בשחור, וחשבתי גם את הדלת עצמה אולי לצבוע בשחור (זה מתאים לפוסטר האפלולי משהו שיש לי על הדלת גם ככה).

The Walrus

New member
תגיד,

זה אתה שציירת על הקיר את העטיפה של in the court of the crimson king? או שאני מתבלבל עם מישהו אחר?

The Walrus

New member
אה יפה

רק לא זכרתי אם זה אתה. גם in the court הוא אפשרות בשביל החדר שלי, אבל נראה לי זה יותר מדי יפחיד אנשים שבאים...

meytar

New member
וואו!אהבתי! זה על קיר שלם?

למה בחרת דווקא בויז'ן בל? כלומר יש לו איזושהי משמעות מיוחדת בשבילך או שזה פשוט האלבום האהוב עליך?

אין לדויז'ן שום חשיבות בעיניי

כלומר הוא לא אלבום שאני ממש אוהב אבל העטיפה שלו מרשימה

RoieL

New member
פשששששש

אגב, פעם ראשונה שאני שם לב שיש משהו מאחורי האבנים

MilkShack

New member
זה ענק באמת !

לי יש את The Wall על כל הקיר... בכל מקרה, אני לא מת על דויז'ן בל =S שמעתי אותו רק איזה שלוש ארבע פעמים והוא פשוט נשאר אצלי בחדר.

אבל לעומת החומה

דויז'ן בל יותר מעניין על הקיר... הוא עוצמתי מאשר לבנים על קיר זה ציור שלא ימאס... המנסרה גם הייתה מתוכננת אבל שוב זה סימטרי מדי ובסופו של דבר ישעמם

MilkShack

New member
אני העדפתי את החומה בגלל כמה סיבות

אולי דויז'ן בל יותר מעניין על הקיר, אבל החומה יותר קליל... זה כמו סתם לצבוע קיר לבן למשהו טיפונת יותר כהה, זה לא כבד מידי. יכול להיות שזה הטעם שלך, שלי ממש לא... בנוגע ל"ישעמם" אני דווקא חושב ההפך.

למעלה