מה אתם אומרים על הנושא הבא?

gils33

New member
מה אתם אומרים על הנושא הבא?

בגני הילדים הפרטיים רווחת תופעה כלל ארצית, בה נגבה תשלום חודשי מלא, כאשר הגן פועל בצורה חלקית בלבד באותו חודש. תופעה זו בולטת במיוחד בחודש אוגוסט, אז פועלים הגנים 8-15 ימים באותו חודש בלבד, אך גובים תשלום מלא. מה דעתכם? האם אתם משלמים גם? האם ניתן להלחם בתופעה?

ronnm

New member
גם לנו זה נראה מוזר, תשובת הגננות הייתה

שלוח החופשות שלהן מצומצם, ולכן החופשה באוגוסט היא מעין ריכוז של חופשות

gils33

New member
לא הגיוני

שאני בוס ואין לי שום זכויות בנושא התשלום או אפשרות ויכוח,בוס קובע לעובד כמה הוא משלם לו ולא ההפך,לכן הגננות נותנות את השירות ולא אני מעסיק אותם.

MrCheff

New member
גם אנחנו אותו דבר

משלמים על אוגוסט מלא למרות שהיא עובדת רק שבוע מצד שני היא יכולה להגיד לך "בסדר.. תשלם לי רק על הימים שאני עובדת, אבל אז השכר לימוד החודשי הוא עוד 300 ש"ח לחודש" תסכים?

gils33

New member
יכול להיות שכן

אבל המצב היום הוא בלתי נסבל,משלמים על חודש מלא. ואם אתה רוצה את המשך החודש אז אתה משלם על קייטנה בחוסר ברירה. או שיורידו את המחיר,או שישלימו את החודש.

Master Stav

New member
אצלנו נהוג לשלם כמו שהצגת את זה

ורקיבלנו את זה מאחר והן כול כך בסדר כולה שזה סוג של בונוס שמקובל עלינו

גרי רשף

New member
יש בזה הגיון מסויים

גן ילדים אינו שירות אליו נרשמים ומשלמים בהתאם לתקופה בה נהנינו ממנו (עתון, חדר כושר, מנוי לאינטרנט..) ומדובר בתשלום לשנה שמתחלק ל-12 תשלומים שווים. אתה לא יכול לרשום את הילד לגן רק לחודשים מסויימים, ובטח שלא תסכים שהורים אחרים יעשו זאת ושהגן יהפוך לתחנת רכבת. יש חודשים "ארוכים" (בינואר אין חופשות) ויש חודשים "קצרים" (כשיש חגים או חופשת קיץ), וכמובן שיש לוודא שכמות החופשות היא בהתאם למקובל.

elotan

Member
מהיום שנתקלתי בזה פעם ראשונה עוד לא עברו

לי העצבים מהחוצפה לשלם על חודש מלא ולקבל רק שבוע שיא החוצפה הסבירו לי שגם לגננות מגיעה חופשה. נכון, אבל החופשה מגיעה להן מהמעביד, לא ממני. זה כמו למשל שכל אוגוסט לא תקבל עיתון כי המחלק בחופשה, או לא תהיה לך טלויזיה כי הטכנאי של הוט בחופשה, ו לא יהיה לך קליטה סלולארית כי האנטנה בחופשה. שיא החוצפה. לצערי כולם מסביבי מקבלים את זה, לא מבין למה.

hirshfe

New member
כי בסופו של דבר אתה המעביד

נדב הולך לגן תרצה. אני משלם לתרצה משמע אני הבוס של תרצה. לתרצה לא מגיע חופשה? זה שלתרצה יש כמה עוזרות, זה סיפור אחר לגמרי. נשמע הגיוי לחלוטין.

gils33

New member
לא זה לא !

כי אנחנו לא משלמים עבור תרצה,משרד החינוך משלם וחוץ מזה למה אני צריך לשלם על שירות שלא קיבלתי?

hirshfe

New member
נדב רק בן 3

לא הולך לגן עריה משרד החינוך, כידוע לי לא מעביר סכומים לתרצה. אבל ייתכן ואני טועה

בגן עיריה לא משלמים על אוגוסט וגם לא

על יולי.כם משלמים על אפריל (עם חופשת הפסח)ועל ספטמבר(עם חופשות החגים)

elotan

Member
אצלי זה אחרת

זאת רשת של גנים וכל העובדים בגנים של תמר וגלי הם שכירים. בנוסף, כשאני משלם אני מקבל קבלה וחשבונית, ולא נותן תלוש משכורת. לפי השיטה שלך מחר אני אצטרך לשלם להם גם דמי מחלה והבראה, וכשאני אוציא את הבנות מהגן אז גם פיצויי פיטורין.

hirshfe

New member
זה לא דיוק אחד לאחד

אני בהחלט מבין את המרמור. אבל לי יותר נוח לשלם 1600 ש"ח לחודש מאשר 11 חודשים שלם 1900 ש"ח ופעם אחת 800. ואם נמשיך את קו במחשבה שלך אולי נשלם להם לפי שעה. דפוק גרטיס שהילד נכנס לגן, וביציאה שלו. הרי אתה מביא את ילדה שלך לגן בשמונה והגן פתוח משבע אז למה שלם על השעה הזו ושלשום הילדה לא הלכה לגן כי היא הייתה חולה אז למה לשלם

elotan

Member
יש הבדל אם הילדה לא בגן כי אני לא הבאתי אותה

או כי הגן סגור אם הגן פתוח ואני לא הבאתי אותה - זבש"י. אם רציתי להביא אותה אבל הגן סגור / דורש ממני עוד כסף....... זה כבר סיפור אחר. דרך אגב הפתרון של לקחת 300 ש"ח יותר כל חודש זה פתרון מסריח כי זה בדיוק להכשיר את השרץ. אני מוכן משהוא אחר - 11 פעם 1600 ש"ח וחודש אחד בכלל לא (או רק קייטנה). איך אני?

hirshfe

New member
לא מציאותי

עלות התפעול של הגן מחולקת על פני שנה. ואת הסכום הזה צריכים לממן איכשהו. ו

elotan

Member
מה זאת אומרת לא מציאותי? זה לא מציאותי

רק כי אנחנו (אני ואתה ושאר ההורים) פראיירים וסותמים את הפה. אני רוצה לראות אותך כשלא תקבל עיתון בבוקר או שלא תהיה לך טלויזיה באוגוסט.

hirshfe

New member
אני כל יום לא מקבל עיתן בבוקר

אני חושב שאתה משווה תפוזים לתפוחים

למעלה