מה אתם אומרים על הנושא הבא?

elotan

Member
אז מנוי לקאנטרי או לבריכה או לחדר כושר

אתה משלם על כל אוגוסט ומקבל רק שבוע ממנו אם תגיד שגם זה אין לך אני תמיד אחזור לכבלים שאני יודע שיש לך.

hirshfe

New member
אז ישר נעבור ל-YES כי זה יש לי

וזה לא אותו דבר. אתה משווה מלפפונים לתפוחים. אין כל קשר בינהם

gils33

New member
או

סוף סוף מישהו שמבין את התרעומת שלי. מבחינתי הם נותני שירות כמו כל אחד אחר והם עסק לכל דבר,תכנס לבלוג שלי ותקרא מכתב ששלח עו"ד לביא לשר אלי ישי והיום נשלח עוד מכתב לשר רדנן(אני מקווה שלא טעיתי בשם)שהבטיח לעזור בנושא.

ronnm

New member
לדעתי היחס שלכם לגננות הוא חצוף

הגננות עוסקות בחינוך. העבודה שלהן מאוד קשה ושוחקת וגם להן מגיעה חופשה מרוכזת באותה מידה גם מורים מקבלים משכורת בקיץ אבל לא עובדים - למה אתם לא דורשים לפגוע בשכרם? אני יודע שלא הייתי עושה את העבודה של הגננות גם אם זה היה רק 10 חודשים בשנה, אפילו לא חצי מזה חוץ מזה שבחופשה הזאת הן כן עובדות. הן מכינות את הגן לשנה הבאה, מגבשות את הצוות במידה והיו שינויים (ותמיד יש...). אתה מצפה מגננות שיקבלו משכורת רק על 11 חודשים בשנה וחודש אחד יהיו נטולות שכר??? או אולי שלא ישלמו שכ"ד/משכנתא על הגן באוגוסט כי הוא לא פעיל? חברה - חינוך ילדים עולה כסף והרבה תפנימו, או שתשאירו את הילדים בבית

gils33

New member
יש לי שאלה חשובה

דבר ראשון מורים מקבלים שכר ממשרד החינוך אז זה לא מעניין את הכיס שלי כמה הם מקבלים או לא. דבר שני נגיד לשיטתך,אני משלם על חודש אוג',אומרים לי הגן פתוח כקייטנה אנחנו פה,תשלם על עשרים יום חודש נוסף,מה יעשו הורים שעובדים כל השנה?ישלמו. זה גם ניצול של הגננות כי הם מנצלים את הצורך שלנו במקום שישהו בו הילדים. אבל עזבו - השנה אני לוקח חופש להיות איתם,גם זמן איכות וגם לא ארגיש מנוצל.

ronnm

New member
פתרון מעולה

הלוואי וגם לי יצא לקחת כמה ימי חופש אני מסכים איתך שיש טעם לפגם בזה שמצד אחד הגננות טוענות שהן צריכות חופש, אבל מפעילות קייטנה בזמן הזה, אבל באופן כללי אני מבין את הסיטואציה

elotan

Member
אנחנו מצפים שיקבלו משכורת 12 חודשים

אבל שגם יעבדו 12 חודשים את החופשים שלהם שיפזרו על כל השנה, לא במרוכז כולם בסוף אוגוסט (למרות שהן לא באמת בחופש - הן מפעילות קייטנה ועושות קופה על חשבונינו כמו גדולות) מורים זאת חוצפה עוד יותר גדולה דרך אגב - עובדים 5 שעות ביום, 4 ימים בשבוע, 8 חודשים בשנה ו 6 שנים מתוך 7 ועוד באים בתלונות ודרישות.

ronnm

New member
בגלל זה כולם רוצים להיות מורים

ובגלל זה כל המורים נראים מאושרים וצוחקים כל הדרך אל הבנק

elotan

Member
הם מאושרים וצוחקים כל הדרך אל

הבית שלהם ב 13:00 (חוץ מהיום החופשי, מה 4 חודשים חופש בשנה ומהשנה השביעית שכולה חופש. אז הם בבית עוד לפני 13:00). המשכורת בהתאם לכמות העבודה

גרי רשף

New member
הגזמת לגמרי

..מכיוון שאני מורה לשעבר: 1. המורים מכינים את השיעור מראש, בודקים מבחנים וכו'. לספור רק את השעות הפרונטליות כעבודה או להיתמם "מה יש להם להכין? הם לא מכינים כלום" מלמד יותר עליך מאשר עליהם. 2. מורה במשרה מלאה עובד 5 ימים בשבוע ולא 4. שוב- לא דייקת (לשון המעטה). 3. למורים יש קרן השתלמות כמו לחלק גדול מהשכירים, רק שאצלם מקובל לנצל זאת לשנת השתלמות אחת ל-6 שנים, ולא כחסכון לטווח ארוך כמו אצל השאר. מעבר לכך- כל המשק בא בתלונות ודרישות (כולל אותך), ולא מסובך לכתוב פוסטים ולספר שהרופאים לא עושים כלום, ונהגי האוטובוס כולם מטומטמים, והפקידים במס הכנסה כולם גנבים, ועובדי ההייטק גולשים כל היום באינטרנט, והשיפוצניקים סתם גנבים, ורק אני בסדר.

elotan

Member
או, עבר הרבה זמן מאז ההודעה הזאת

1. מורים לא מכינים כל שנה את השיעור. ההיסטוריה לא משתנה משנה לשנה. גם לא המתימטיקה, הפיזיקה, הכימיה, הביולוגיה וכו'. אחר כך גם אני לימדתי בתיכון וגם במכללה בת"א ולא הייתי מכין כל פעם את השיעור מחדש, מה גם שלמורה בדרך כלל יש יותר מכיתה אחת (במיוחד מורה מקצועי). 2. בתיכון שאני למדתי בו (עברו כמה שנים מאז) לכל מורה היה יום חופשי אחד בשבוע, חוץ מיום שישי שלא היו בו לימודים בכלל. גם הימים שהם כן עבדו (לא משנה אם זה ארבעה או חמישה בשבוע) לא הסתיימו ב 17:00. 2ב. שכחת להזכיר את כל החופשים (סוכות שלושה שבועות, פסח שלושה שבועות, חופש גדול 70 יום וכו'). 3. פה המקום היחיד שאתה צודק (כולל המשך הפוסט שלך). לא ידעתי שזה על חשבון קרן ההשתלמות שלהם. סליחה. רופאים - קורעים את התחת במשמרות של 24 שעות רק כדי שידקרו אותם פציינטים לא מרוצים. כל שקל שהם דורשים - מגיע להם. במקרה יצאה לך הדוגמא הכי גרועה שיכולה להיות. נהגי באוטובוס לא מתבכיינים כל שנה כמו מורים ולא משביתים כל שנה את התחבורה הציבורית. זה נכון שלא צריך להיות מדען גרעין בשביל להיות נהג אוטובוס. הפקידים במס הכנסה לא לוקחים שקל לכיס שלהם. עובדי ההי טק עובדים שעות מטורפות ואז ממשיכים לעבוד מהבית. לא היית רוצה להתחלף איתם, וגם הם לא משביתים כל שנה. שיפוצניקים (ואיך שכחת מוסכניקים) - באמת גנבים.

למעלה