מה אתם אומרים על הפיטורים מטאוור 250 איש 1/12

לולי72

New member
יכולה להגיד לך שעבר עלי יום לא קל

בתור אשת איש שעובד בטאוור, היה לי ממש קשה היום, יש לי פחדים, אנחנו ניצבים כמו כולם בפני כל מיני דברים בחיים והפחד לשמוע את זה מהדהד בראש כל הזמן, אני מנסה להיות אופטימית וגם בעלי, אבל זה מפחיד, נקווה שזה לא יגיע אלינו

LANIT1

New member
מצער לשמוע מקווה שיסתדר אמן,למרות ששמעתי

שהמצב לא טוב בכלל, אצלנו ברח' הערבה יש כמה שעובדים שנים בטאוור מקום כזה, אני מקווה שהמצב ישתפר וזה יהיה משהו זמני ...... בכל מקרה היום בבוקר ראיתי אותך בדרךךךךךך לבית המשפט מחכה להסעה או טרמפ שיהיה בהצלחה ולא לדאוג הרבה זה לא טוב לבריאות.... הלוואי והעיניין לא יגיע אליכם. אוהבת LANIT

לולי72

New member
נכון, גם אני ראיתי אותך

במכונית לבנה, כן, חיכיתי למישהי מהעבודה שלי שגרה שם, יצאנו ביחד

frige

New member
כואב לשמוע ובכל זאת

זה ממש ממש ממש לא חדש בטאוור. במשך עשרות שנים אני שומעת ויודעת על פיטורים מהסוג הזה. הם כל הזמן מקבלים עובדים ומפטרים. זה ממש לא חדש. זוכרת עוד לפני 13 שנה כשבעלי הראשון עבד בטאוור את גל הפיטורים אז והוא גם לא היה הראשון.
לכולם. שרית

S r 35

New member
הבשורה הטובה היא שרבים מהם יגוייסו חזרה

כך היה בעבר ב"טאוור" זה מה שיהיה, כנראה, גם עכשיו. וזה מה שבעלי אמר לי - הוא מכיר כמה אנשים בחברה, מהימים בהם גם הוא עבד שם. מרגיז ומטריד שחברות מנצלות את המצב הכלכלי בעולם, גם אם הן עצמן לא נפגעות מכך אישית כדי להחליט על החלטות וגזרות למיניהן. מאחלת לכולם כאן, שאף אחד/ת לא ירגיש את הגזרות הללו אישית. ושכל מקומות העבודה יישמרו לבטח

למעלה