מה אתם אומרים על הרט "עיר החטאים"?

  • פותח הנושא koya1
  • פורסם בתאריך

koya1

New member
מה אתם אומרים על הרט "עיר החטאים"?

סרט טוב?
 

Aeon

New member
אהם אהם (*שיעול נימוס)

הסרט "עיר החטאים" הוא לא סרט אימה.
 

דם דם

New member
אהם אהם בעצמך

אבל הוא בכול זאת סרט טוב, מעולה,מזכיר את שבעת חטאים
 

Aeon

New member
?

אני אמרתי שזה סרט לא טוב? זה סרט שמבוסס על קומיקס ואני מתה על קומיקס זה פשוט לא קשור לפורום הזה...
 

דם דם

New member
אה בסדר

זה נכון...אבל הוא נחשב לסרט מתח כזה, אז לא יודע אני חושב שגם סרטי מתח אפשר להכניס לכאן לפורום...יש הרבה סרטים שהם לא ממש אימה ושהם מותחים שהם נכללים כאן.
 

דם דם

New member
אגב סרט אדיר

בכול אופן הוא באמת לא ממש קשור לסרטי אימה, אבל זה גם פורום של סירטי מתח לא?
וואי אגב היה היום אספן העצמות סרט ענקקקק....ישן קצת אבל באמת מגניב לגמרי...מומלץ
 

Astridּ

New member
שבעה חטאים-

אחלה סרט :) אם עיר החטאים מזכירה אותו, אני מתכוונת לראות
 

scoti5

New member
מה בדיוק מזכיר??

שבעה חטאים זה סרט מעולה, כנ"ל גם "סין סיטי" (מסרב לקרוא בשם העברי). לא מובן לי מה בדיוק מזכיר לכם בסרטים האלה אחד את השני??
 

דם דם

New member
רעיון שלהם

שלמשל בשבעה חטאים ששם כול רצח מתבצע לפי חטא אחר וכול רצח הוא מקורי והקורבנות הם דיי אקראיים, נוצר מין מצב שבו כול הקורנות הם כמו סרט בפני עצמו וביחד זה מתחבר לסרט עצמו...וככה גם בעיר החטאים, שזה כמה סרטים שמתחברים ביחד לסרט.
 

scoti5

New member
אז....

כל סרט שמאגד בתוכו מספר סיפורים שבסופו של דבר מתחברים לסרט הגדול הם סרטים כמו שבעה חטאים... להגדרתך.. לא קונה את זה.
 

דם דם

New member
אני כן

קונה זאת,חוצמזה אני לא היחדי שאומר את זה גם הביקורות וגם אנשים ששמעתי מהם שראו את הסרט אומרים ככה...בכול אופן זאת דעתי, ואיך כבר אמרו כאן בפורום "על טעם וריח אין להתווכח"
 

koya1

New member
עוד שאלה...

הוא אמור להיות סרט כחול כזה? יענו לא מיני... בצבע כחול... או שחו לבן... מה שזה לא יהיה?!!?!
 

דם דם

New member
מצטרף לשאלה...מה?

למה התכוונת?...אני יסביר לך אולי זה יעזור לך, הסרט עצמו לא נחשב לסרט כחול, יש בו קטע או שניים של סקס וזהו לא משהו רציני, כמו שיש בהרבה סרטים אמריקאיים טיפוסיים ששמים בהם כמה קטעי סקס ככה זה גם בסרט...יש בו קצת סקס וזהו(לדעתי חבל, זה הרס ת'סרט) אבל הוא לא סרט כחול או פורנוגרפי או מה שזה לא יהיה...מקווה שזה ענה לך לשאלה.
 

koya1

New member
חחחחחחחחח...

ידעתי שלא הייתי צריך לכתוב כחול... למרות שכתבתי אחרי זה "לא מיני"...
 

scoti5

New member
ה"צבעים" המשתנים בסרט

תבין שהסרט מבוסס על נובלות קומיקס גרפיות, יעני, ציורים צבועים בצבעים שאינם תמיד נאמנים למקור. זה בא כדי להדגיש גון מסויים באישיות, או לגרום לך להסתכל על סצינה מסויימת בפן שלא חשבת עליו. סרט יפהפה.
 
למעלה