זה נכון...אבל הוא נחשב לסרט מתח כזה, אז לא יודע אני חושב שגם סרטי מתח אפשר להכניס לכאן לפורום...יש הרבה סרטים שהם לא ממש אימה ושהם מותחים שהם נכללים כאן.
שלמשל בשבעה חטאים ששם כול רצח מתבצע לפי חטא אחר וכול רצח הוא מקורי והקורבנות הם דיי אקראיים, נוצר מין מצב שבו כול הקורנות הם כמו סרט בפני עצמו וביחד זה מתחבר לסרט עצמו...וככה גם בעיר החטאים, שזה כמה סרטים שמתחברים ביחד לסרט.
קונה זאת,חוצמזה אני לא היחדי שאומר את זה גם הביקורות וגם אנשים ששמעתי מהם שראו את הסרט אומרים ככה...בכול אופן זאת דעתי, ואיך כבר אמרו כאן בפורום "על טעם וריח אין להתווכח"
למה התכוונת?...אני יסביר לך אולי זה יעזור לך, הסרט עצמו לא נחשב לסרט כחול, יש בו קטע או שניים של סקס וזהו לא משהו רציני, כמו שיש בהרבה סרטים אמריקאיים טיפוסיים ששמים בהם כמה קטעי סקס ככה זה גם בסרט...יש בו קצת סקס וזהו(לדעתי חבל, זה הרס ת'סרט) אבל הוא לא סרט כחול או פורנוגרפי או מה שזה לא יהיה...מקווה שזה ענה לך לשאלה.
תבין שהסרט מבוסס על נובלות קומיקס גרפיות, יעני, ציורים צבועים בצבעים שאינם תמיד נאמנים למקור. זה בא כדי להדגיש גון מסויים באישיות, או לגרום לך להסתכל על סצינה מסויימת בפן שלא חשבת עליו. סרט יפהפה.