מה אתם אומרים על השיר החדש?

יפיפה ../images/Emo99.gif

ברגע ששמעתי אותו ברדיו בפעם הראשונה כה שמחתי, כמה זמן לא שמעתי שיר חדש של קולדפליי, ו- Speed Of Sound פשוט כל כך הם :). מתי האלבום החדש שלהם יגיע לחנויות? מישהו יודע

evil nandos

New member
פשוט העתק של clocks

חדי השמיעה ישימו לב לזה.. הם מתחילים למחזר את עצמם.. אני אישית מחבב אותם אבל הם לעולם לא יגיעו לרמה של u2.. באף פרמטר.

../images/Emo31.gif../images/Emo60.gif

ממש לא. יש להם פשוט סגנון מסויים, אז אולי זה נשמע אותו הדבר. אבל האמת היא, שחדי השמיעה דווקא ישימו לב ששני השירים לא דומים.:]

MarishA M

New member
אני באמת חושבת שזה הסגנון

של קולדפליי..אז כן יש דמיון קל באמת אבל בעיקרון זה הסגנון שלהם הוא כזה.. השיר באמת מדהים לדעתי אני מאוד אהבתי..

הו, אני חולקת על דעתך קשות ../images/Emo9.gif

יש להם מוטיבים זהים, מאפיינים למוזיקה שלהם, לא בשום פנים ואופן מיחזור... ובקשר ליו2, talking about מיחזור, אתמול בלילה ישבתי לי מול המחשב מקשיבה לרדיו וירג'ין בחצי אוזן (מסוממת קשות עקב עייפות) שמו שיר שלהם והוא היה כל כך דומה לשאר, כל כך נדוש ולעוס! עכשיו, אתה יכול לומר שזה לא מיחזור אלא סגנון, אבל זה רק מחליש את הטענה שלך... אני אישית רואה בזה OVER רוטיניות, אבל זה כבר אישי

evil nandos

New member
חח על מה את מדברת?

u2 משמרים את הסגנון שלהם כי זה מה שאוהבים.. וכל שיר לשהם הוא חוויה וסגנון אחר. ההבדל הוא שקולדפליי פשוט השתמשו באותו מוטיב מקלוקס.. הפתיחה כל כך דומה שזה מדהים..

הסגנון של יו2 נכנס כבר לקטגוריה

של "על טעם ועל ריח אין להתווכח"... בקשר לדמיון לקלוקס, אני עדיין חושבת שזה פשוט קו של הלהקה, אני לא רואה בזה יותר מזה. אני אוהבת את קלוקס מאוד, ואני מממממש אוהבת את ספיד אוף סאונד, ושניהם בהחלט קולדפליי-ים, אבל לדעתי בזה הדמיון בינהם מסתכם...

evil nandos

New member
"קו של להקה"???

לאן הגענו אם צריך להתפשר ולהודות :"זה הקו של הלהקה.." אז מה עם השירים שלהם דומים?? העיקר שאנחנו אוהבים קולדפליי.. אז למה שלא תשמעי את אותו השיר כל הזמן.. את בעצמך מודה-קולדפליי חזרו על עצמם תוך שני דיסקים כאשר u2 הוציאו כבר 14 אוספים אם אני לא טועה ולא חזרו על עצמם באף שיר ושום מנגינה אינה דומה לקודמתה..

אני יכולה להמשיך להתכווח איתך לנצח

אם זה מה שאתה רוצה. זאת לא חזרה שלהם על עצמם, זה הסגנון שלהם. U2 לדעתי דווקא חוזרים על עצמם ועוד איך מבחינה סגנונית לכל הפחות.

evil nandos

New member
מה זה מבחינה סגנונית???

זה כמו להגיד שללינקין פארק תמיד יהיה אותו הקצב וכל השירים של אהוד בנאי יהיו שירים מוזרים יפים עם נגיעה אתנית.. אז ככה גם u2-הם משתייכים לסגנון הבריט רוק ולכן הם גם לא מנסים לשנות סגנון כי קהל היעד שלהם זה קהל יעד שאוהב בריט רוק. ככה גם בכל ז'אנר של מוזיקה.. אי אפשר להמציא את החוקים מחדש. אם קולדפליי היו ממשיכים בסגנון שלהם-ניחא. אבל מדובר במקרה בו הם לקחו אולי את השיר הכי מצליח שלהם(clocks) ופשוט שיפצו אותו בכמה מקומות הורידו בכמה סולמות ושמו רקע חדש.. זה מבחינתי לא המשך הסגנון אלא העתק מזוייף של שיר מצליח. הדוגמא הזאת רק משקפת כמה הם משתוקקים להצליח בעולם(במקום להמשיך ליצור מוזיקה מקורית בלי להתייחס למניעים שיווקיים) ולהביס את u2 כמו שאמרו באחד מעיתוני סוף השבוע. בקצב הזה הם לא בכיוון בכלל.

aviGODFATHER

New member
ממש ממש לא שכפול

המילים שונות, המנגינה שונה. רק הסגנון נשאר אותו דבר וככה זה אצל רוב האמנים.

אז פה בדיוק אני לא מסכימה איתך

למה אתה מתעקש להתכווח? אני אמרתי שלדעתי זה בכלל לא שפצור קטן על גבי קלוקס, אלא סטייל ותו לא, אתה טוען שכן, למה אתה ממשיך את הויכוח? אתה רוצה שאני שוב אומר את זה?

ערן1987

New member
באלבום החדש(יחסית) שלהם,יו2 ממחזרים

בכמויות.. "ורטיגו" זה השיר היחיד ששונה מהשאר,ברגע שמגיעים לשיר ה-2 נראה כאילו שומעים שיר אחד ארוך

evil nandos

New member
פחחח

בטח יש לך שמיעה ממש גרועה אם זה מה שאתה אומר.. אתה לא תמצא שם שני שירים דומים אחד לשני במוזיקה.. קלוקס וספיד אוף סאונד פשוט אותו דבר וכמה אנשים פה הסכימו איתי.. עובדה שאיך ששמעתי אותו לראשונה אמרתי לעצמי "ואיי השיר הזה מזכיר לי שיר אחר" ואז נזכרתי בקלוקס. אף שיר של יו2 לא הזכיר לי משהו אחר שלהם.

למעלה