מה אתם אומרים על השיר? החדש?
B blink me1 New member 22/6/04 #2 הלוואי שאני יראה אותו קודם!!!!../images/Emo10.gif מישו יודע אם יש לי יס...באיזה ערוץ ואיזו שעה משדרים באסטד? אם בכלל!!???
הלוואי שאני יראה אותו קודם!!!!../images/Emo10.gif מישו יודע אם יש לי יס...באיזה ערוץ ואיזו שעה משדרים באסטד? אם בכלל!!???
F fight star New member 22/6/04 #4 אוף אוף אוף!!! אני עוד לא שמעתי אותו ולא ראיתי ואני חיייייייבת!!! אני צמווווודה להיטס ואני לא ראיתי אותו עדיין!!! אני.. אני.. אני אבכה!!!
אוף אוף אוף!!! אני עוד לא שמעתי אותו ולא ראיתי ואני חיייייייבת!!! אני צמווווודה להיטס ואני לא ראיתי אותו עדיין!!! אני.. אני.. אני אבכה!!!
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 23/6/04 #6 ../images/Emo39.gif אנשות../images/Emo70.gif הלינק לא עובד לי... מיש'י יכולה בקשה לשלוח לי את זה לאיי סי!? פליזזזז 131212046 תודה
../images/Emo39.gif אנשות../images/Emo70.gif הלינק לא עובד לי... מיש'י יכולה בקשה לשלוח לי את זה לאיי סי!? פליזזזז 131212046 תודה
F fight star New member 23/6/04 #7 חחחח כן ראיתי../images/Emo6.gif זה אולי ישמע מוזר אבל אני רוצה לראות את זה קודם בטלויזיה...(מופרעת שכמותי ) למרות שכבר לא יכלתי,ונכנעתי ללינק שלך!!! ו...אהה.. אני מודה! ראיתי את הקליפ!!! והוא ממממששש חמוד!!! (למרות שאני אצטרך לשמוע את השיר כמה פעמים כדי לזכור אותו)
חחחח כן ראיתי../images/Emo6.gif זה אולי ישמע מוזר אבל אני רוצה לראות את זה קודם בטלויזיה...(מופרעת שכמותי ) למרות שכבר לא יכלתי,ונכנעתי ללינק שלך!!! ו...אהה.. אני מודה! ראיתי את הקליפ!!! והוא ממממששש חמוד!!! (למרות שאני אצטרך לשמוע את השיר כמה פעמים כדי לזכור אותו)
F fight star New member 29/6/04 #9 אהה..מפפפ.... בא לך לשים לי אותו שוב פעם? כי אני מחפשת פה כבר שעתיים ולא מוצאת!!!