מה אתם אומרים על התפקדות?

מה אתם אומרים על התפקדות?

כדי שנכיר כל אחד כאן בפורום קצת יותר טוב...
שם:
משהו שאף אחד מחברי הפורום לא יודע עלי:
טים סטפן/טים דיימון:

Ayelet 363

New member
עונה

שם: איילת גיל: 18 אזור מגורים: חיפה משהו שאף אחד מחברי הפוורם לא יודע עליי: האמת שאני לא בטוחה שיש משהו כזה מעניין. הממ, זה שרציתי פעם (וטכנית עדיין רוצה) ללמוד הונגרית? טים סטפן\טים דיימון: סטפן

Ayelet 363

New member
אהה מצאתי משהו שבטח לא ידעתן\ידעתם ../images/Emo6.gif

אני יודעת שאני תמיד אומרת ש-Keanne- Somewhere Only We Know זה השיר של אחותי, אבל לפני כמה שנים אני וחברות טובות הקלטנו שיר ליום ההולדת שלה (חברות משותפות של שתינו). מילות השיר נכתבו על מילים של שיר שקיים והיה אתמול ברדיו, אז נזכרתי. XDD כשהיא שמרה את את השיר על המחשב היא קראה לו The Best Song Ever או משהו כזה. אבל נשמעתי זוועה... XD אבל השיר המקורי שלו לא ממש מזכיר אותה, זה תמיד יהיה Somewhere Only We Know שאם אשמע כשאני מאוד מתגעגעת אליה אהיה במצב שאני עלולה לבכות (כבר קרה
)...

NALA95

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

שם: נעה
אזור מגורים: חיפה
משהו שאף אחד מחברי הפורום לא יודע עלי: בת דודה שלי פגשה את איאן
טים סטפן/טים דיימון: טים דיימון

NALA95

New member
היא גרה בוושינגטון

והיא טיילה לה להנאתה ברחובות ופגשה אותו
יש לה תמונה איתו והכל

nofar119

New member
תשובה../images/Emo13.gif

שם: נופר גיל: 16 אזור מגורים: חולון משהו שאף אחד לא יודע עליי: בפעם הראשונה שראיתי את דיימון בפרק הראשון חשבתי שהוא ממש מכוער....
טים סטפן\טים דיימון: טים דיימון בדםםםםםםם

אני../images/Emo163.gif

שם: הדר גיל: 17 אזור מגורים: ירושלים משהו שאף אחד מחברי הפורום לא יודע עלי: אנחנו 4 בנות במשפחה, אני הכי קטנה:) אבל תמיד רציתי אח
טים סטפן/טים דיימון: בעקרון אני בהתלבטות...כי האופי שלי די חם, ואני דומה לדיימון בכללי..אבל מצד שני סטפן הוא כזה רגיש..לאדעת..חח בנתיים שניהם:) אבל נוטה יותר לכיוון של סטפן. בואו נסכם על טים ג'רמי

עונה ../images/Emo13.gif

שם: יפעת גיל: 18 אזור מגורים: השרון משהו שאף אחד מחברי הפורום לא יודע עלי: אחי הגדול התחתן השנה ואני כל כך מחכה להיות דודה! טים סטפן/טים דיימון: מצד אחד סטפן חמוד ורגיש, מצד שני דיימון חתיך ומגניב... טוב נו טים שוויץ

Ayelet 363

New member
מזל טוב לאחיך!ואני מאחלת לך שתהיי (כך מאייתים

את זה?
) דודה בקרוב! :]

../images/Emo60.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם:מעין גיל:21 אזור מגורים:שפלה משהו שאף אחד מחברי הפורום לא יודע עלי:ממ אני צלמת?
טים סטפן/טים דיימון:דיימון

עונה

שם:ויקי גיל: 20 אזור מגורים:ת"א משהו שאף אחד מחברי הפורום לא יודע עלי:אמממ אין לי טים סטפן/טים דיימון: טיים דיימון !!!!!!!

SharoNofit

New member
וגמני

שם: נופית גיל: 22 אזור מגורים: מרכז משהו שאף אחד מחברי הפורום לא יודע עלי: חולה על קתרין! טים סטפן/טים דיימון: שניהם...

lilith93

New member
מתפקדת

שם:אבישג תורג'מן גיל:17 וחצי אזור מגורים:הרצליה משהו שאף אחד מחברי הפורום לא יודע עלי:בצבא אני ממש רוצה להיות ביחידה קרבית טים סטפן/טים דיימון:קשה להחליט.. אבל אם חייבים אז טים סטפן אני זאת שמימין..:p

jasika siton

New member
מתפקדת

שם: ג'סיקה גיל: 18 וחצי אזור מגורים: קריית אונו משהו שאף אחד מחברי הפורום לא יודע עלי: גרתי בארצות הברית כמה שנים ואחרי הצבא אני חוזרת לשם, רוב המשפחה שלי חיה שם :) טים סטפן/טים דיימון: טים דיימון, אופקורז!

למעלה