מה אתם אומרים על ה-

after1212

New member
מה אתם אומרים על ה-

Creative Zen 60GB? איך הוא? אני מחפש נגן עם נפח גדול, שיהיה טוב גם להעברת מידע ולא רק למוזיקה. לא כל-כך איכפת לי הגודל שלו, או היכולת לראות בו תמונות ולא אפשרויות הקלטה. כן איכפת לי הממשק, חיי הסוללה והאמינות. רדיו יהיה נחמד אבל לא הכרחי. על מה אתם ממליצים?

weird dust

New member
אני ההיתי מעדיף את האייפוד

הנגן לא רע בכלל יחסית אבל האייפוד ניראה לי עדיף. (מה עוד שלזן אין 60 וגם לטאץ' אין מה שמשאיר את האקסטרה או אחד מאלו שהם ישנים). האייפוד מתמחה בנוחות ועיצוב. יש לו טאג מחיר יחסית סביר ואין איתו הרבה אביזרים נילווים בתוך החבילה אך הכל ניתן לקניה. המוצר בעל איכות גבוה ובעל שם, הנגן גם בעל אחריות בין לאומית. אם יש עוד שאלות אשמח לענות

weird dust

New member
בהחלט כך

הדגם מיושן מאוד ואני לא כל כך ממליץ עליו. נוחות השימוש בו די גרועה לעומת האייפוד ובגלל שהוא מיושן הבטריה שלו המסך שלו והרבה חידושים חסרים בו. הוא זול כי הוא ישן ואם אין תקציב ורוצים 60 ג'יגה אז הוא יכול להיות אופציה.

נדב8

New member
לזן

יש בטריה יותר חזקה משל האייפוד והיא ניתנת להחלפה... והמכשיר מצויין היה לי אותו... כל עוד זה לשמיעת מוזיקה וגיבויים המכשיר מעולה.

weird dust

New member
לאייפוד יש 15 כאן יש 14

זה לא משמעותי, אבל אני יודע שיש בעיות עם הבטריות הישנות. משקלים וכ'ו אני לא ישווה כי כמה גאונים כותבים באונקיות ובאינטשים ואין לי כוח להשוות בינהם

stardust19

New member
השאלה היא האם אתה צריך כל כך הרבה

נפח??? אם כן אז תלך על הזן אם לא אז תלך על האייפוד- הוא עושה את העבודה שלו. מה שכן אתה תצטרך להוציא עוד 200-300 שח על כל מיני אקססוריז לאייפוד אבל זה בסוף ישתלם לך.

matke

New member
למה שהוא יצטרך להוציא כסך עליהם?

מקסימום נרתיק... שאפשר להשיג יד שניה בכל מקום.

stardust19

New member
חחח...אתה מזכיר לי בנאדם אחד- הלך

לשוק לקנות נרתיק לאיזשהו נגן (אני כבר לא זוכר איזה) ואיך שהוא שם את הנגן בתוך הנרתיק הנרתיק התפרק לו לחלקים בתוך היד. המסקנה מזה- אל תקנו מיד שנייה אלא אם כן אין לכם הרבה ברירה ואם כבר אתם החלטת לקנות אז תבדקו את הכל

weird dust

New member
עדין יש צורך בהתקן חיצוני

הוא פשוט לא אומר לך תיקח מיקרופון במאות שקלים רק בכמה עשרות. בעיקרון אין לאייפוד חור למיקרופון פנימי.

למעלה