מה אתם אומרים על זה שעכשיו

BiLlAbOnG2

New member
מה אתם אומרים על זה שעכשיו

כל אחד מלהקה מוציא דיסק סולו ניק קארטר וג´סטין וגם אחת מאס קלאב 6 ויש עוד הרבה מה אתם חושבים על זה לדעתכם זה יהרוס את הלהקה הם יתפרקו או שזה טוב בשביל הלהקה ??? אני חושב שעבר זמנם של בקסטריט בויז והם צריכים כבר להתפרק נמאס מהם

BiLlAbOnG2

New member
טוב הקליפים החדשים שיגיעו בקרוב

לMTV pink-family_portrait Christina_Aguilera_F_Redman-Dirrty Faith_Hill-Cry Paulina_Rubio_-_The_One Santana_feat_Michelle_Branch_-_The_Game_of_Love S_Club-Alive a_teens-floorfiller Samantha Mumba - I´m Right Here wil smith הוציא קליפ חדש עם אישתו ואני לא זוכר את השם של השיר טוב אני לא בטוח שכול הקליפים יגיעו לMTV אירופה אבל זה הקליפים שיצאו לזמרים האלה

BiLlAbOnG2

New member
אה ושכחתי את השיר הכי יפה

של שוגבייבס stronger שיר פצצה קליפ חדש

mandy

New member
איזו חוצפה!

בקסטריט בויז היא להקה שהצליחה להגיע להדגים גבוהים מאוד וזה שניק מוציא סולו- אז מה? מה זה משפיע על הלהקה? כל אחד עושה מה שטוב לו. לבריאן יש תינוק, איי ג´יי מתחתן וכו´, כל אחד לוקח פסק זמן אבל כמו בון ג´ובי, הם יחזרו ובענק! והרי ג´ון בון ג´ובי בעצמו הוציא כמה דיסקים סולו, וזה השפיע על הלהקה? לא, זה רק תרם חיובית! אז די לקטול את בקסטריט!!

ברודי

New member
יש עוד הרבה יותר...

יש את האחיות אפלטון יש את איבס (איך כותבים) הזה מפייב בקיצור כל אחד חושב שאם הלך לו בלהקה גם בסולו ילך לו, בגלל זה כולם מתלהבים מאווריל כי סוף סוף מגיע משהוא חדשששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה אפשר לחרוש על אותם אנשים?!

tchch

New member
אני ראיתי...

איכססססססס!!!! הקליפ הזה דומה "קצת" לקליפ של אינסטינק (girlfriend) אותו דבר!!!!

כן אני ראיתי

נורא אהבתי את שיר ואני כבר מתה לקנות את דיסק שלו לזאת שאוהבת את בקס איכס לפחות קליפ לא דומה לקליפ של ניק קטחה שזה באמת קליפ דוחה(טוב מה אפשר לצפות מניק)

tchch

New member
לאפרת הזאת!

shut up your fucking mouth!!!!! you don´t understad?? fuck you

popodyssey1

New member
tchch

יש לך ממש בעיות!!! שמעת על לפרגן?!?! כל הזמן רק יורדת על אן סינק וחושבת שבקבטירט בויז מושלמים! צאי מהבועה!!!! אררר...שונאת ילדות כמוווך השיר יפה אבל הקליפ...באמת! יכולת להשקיע יותר...
יום טוב

tchch

New member
אוקיי...תשמעי!

דבר ראשון, בקסטריט בויז מושלמים! דבר שני, אל תתערבי,זה וויכוח ביני לבינה (אפרת) דבר שלישי,איך אני יכולה לפרגן לה?היא כל הזמן יורדת עלי ועל הבויז! אז אני יורדת על אנסטינק! (זה מזה כיף,אני חייבת להגיד!)

מה קרה את עצבנית

הכנסו את אייגי שוב למוסד גמילה אם ככה את מגיבה לזה מה תעשי שהם יתפרקו(בקרוב מאד) תקפצי מבניין

mandy

New member
אממ חברות!

בואו נפסיק את זה כאן לפני שזה יגרר למצב מכוער יותר... קדימה- ללחוץ ידיים
לתת חיבוק
ואפילו
ולשכוח מהריב הזה! גם לי יש כמה דברים לא יפים להגיד על אן סינק אבל אני לא אגיד אותם כי זה לא המקום וזה דיי מזמין ויכוחים עם מעריצות...אמרתי את שלי! MANDY HAS LEFT THE BUILDING

popodyssey1

New member
tchch שוב

בקסטירט בויז לא מושלמים וגם לא אן סינק או ווסטליף! ואני חשובת שזה פורום לאנשים מבוגרים, אז עם היא יורדת עליך את מתעלמת את לא צריכה לרדת לרמה שלה! חוץ מזה לא ראיתי שהיא אמרה משהו מעליב. זה פורום אם טי וי וצריך להבין שיש פה מעריצים לכל מפורסם אפשרי ועם זה יהיה ככה כל הזמן הפורום הזה לא שווה...תגמרו עם זה בשווה בשווה tchch תפסיקי לרדת על אן סינק או להקה אחרת וגם את אפרת...ובכלל כולם! מה הקטע לרדת על הזמר שהשני אוהב...אתם יודעים שהזמר\ת או להקה שלכם הכי טובים...למה לנסות לשנות את הדעה של האחרים. מחר יום הולדת

למעלה