מה אתם אומרים על זה?

yofi tofi

New member
מה אתם אומרים על זה?../images/Emo26.gif

שמעתי מהרבה אנשים,בכל מיני סיטואציות,ואפילו פעם באיזה מופע סטנדאפ שצפיתי בו עם כל מיני חברים ואח"F דיברנו על העניין.. אתם מאמינים בכל הדבר הזה שנקרא "ידידים"? אומרים שלפחות לצד אחד במערכת הזאת יש מניע כלשהו(לאו דווקא רומנטי..),או משיכה מסויימת ושאף פעם זה לא יהיה תמים... באותו סטנדאפ אגב הבחור ציין שהבנות פשוט רוצות שהבנים יצרבו להם דיסקים (זה היה ממזמן,לפני שלכל העולם יש צורב בבית..) ושהבנים פשוט מתים לזיין את הידידות.. מה אם אומרים?

יש כזה דבר ידידים ....

אני חושבת שתמיד יהיה מתח מיני בין גבר לאישה אלא אם כן הוא הומו או היא לסבית... אבל ישנם מקרים של ידידות נטו... לי יש כמה ידידים שאני בקשר איתם בלי שום אינטרס ואני אף פעם לא יצא איתם... הם אנשים שפשוט כיף לי לדבר איתם כיף לנו לשפוך אחד אצל השני את הלב בלי שום אינטרסים או משו כזה... פשוט חברים טובים.. ובמעמד זה אני רוצה להגיד תודה לכל הידידים שלי שמקשיבים לי תמיד - חולה עליכם !!!

seeyou

New member
תמיד יהיה מתח מיני בין גבר לאישה!

מתח מיני ולא תשוקה!

Anna Karenina

New member
קאמל קומדי קלאב, אהה.?? ../images/Emo8.gif

המופע הכי טחון בארץ... ולשאלתך - יש מקרים בודדים כאלה. בהחלט יש. אבל הם בודדים, לפחות מנסיוני האישית.

Anna Karenina

New member
למה, למה..!?!? ../images/Emo123.gif

התכוונתי ל"נסיוני האישי", כמובן. ארגג. מקלדת.

קשה......קשה........

לי להאמין שיש משהו בעולם כולו שלא נעשה מאגואיזם/מטרה/טובת הנאה במידה זו או אחרת.... לכל דבר יש סיבה ומניע.......! ובכן, גם לידידים... האופציות הן לאו דווקא זדוניות....והידידות לעיתים (רחוקות לדעתי) יכולה להיות טהורה..... לי מעולם לא היה ידידות טהורה...... כך שלא כ"כ מאמינה בזה.....

dariii

New member
../images/Emo80.gifבטח!

אבל תמיד יש איזה מתח מיני, הכי באסה אבל כשיש לו חברה פתאום, זה הורס הכל

המממ....

שאלה מסובכת.... לפני חצי שנה היתי אומר לך שברור שיש כזה דבר ידידים נטו, אבל אז התאהבתי בידידה הכי טובה שלי so go figer.... (ואנחנו חברים כבר שבועיים וחצי
) בכול אופן יש לי כמה ידידות שאני 100% לא מעוניין בהן, אבל אין לי מושג אם הן מעונינות בי... סוגיה קשה....

dariii

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב :)

תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד!! יש מתח מיני או איזה רצון נסתר בדרך כלל זה מצד אחד רק ואז זה בעיה. ואם שניכם מאוהבים ואתם גם ידידים נורא טובים, אז הכי אחלה אבל אם צד אחד מפחד שהידידות המופלאה תהרס, זה רע!!!! נכון?....

סוזן50020

New member
סוגייה שולטת לדיון...

מנסיוני האישי, יש תמיד(!) מתח מיני בין ידידים. אני למשל בחבורתי, יש כמה זוגות, כאילו חברות טובות שלי התאהבו בידידים שלנו, וכעת נשארו כמה בנים ובנות בודדות בחבורה וכולם ככה משדכים בינינו ואפילו שני ידידים התחילו איתי. אך סירבתי להם, כי לעולם לא הסתכלתי עליהם כעל פרטנרים שמתאימים לי. אני פה כמה דוגמאות של שבירת מתח עם ידידים שלי: לפני זמן מה נדלקתי לי על ידיד (שעליו כבר סיפרתי בפורום לפני שבועיים), והוא אמר לי במפורשות "את לא טיפוס שלי" לאחר שנתן לי תשומת לב של מלכה. בנוסף, קרה מקרה נורא מביך עם ידיד. אז הוא ואני לרוב יושבים יחד. ובאים אלו שמחוץ לחבורה וישר מסיקים שאנו חברים, וכאשר אמרו לנו אז אמרנו "לא נכון", ואז כל חבורה עשתה מזה סיפור גדול ולחצו עליי ועליו להיות ביחד. התאדמנולחלוטין, ולא ידענו איך להגיב. קודם לכן, אף פעם לא הסתכלתי עליו אך לאחר אותו ערב חשבתי לעצמי "למה לא?..הוא בחור טוב ואיכפתי"...אז שלחתי לו הודעה ויצאנו לקולנוע. למעשה חשתי כאילו זה מפגש ידידים ודיברנו ללא שום מתח מיני ובטבעיות. אז תבינו שמפה לא השתרשו שורשים בקשר. אני בטוחה שידידים שמנסים וזה לא עובד, אז חוזרים לשגרת ידידים אם שני ידידים מפחדים מידי מלהכנס לאינטימיות מחשש שזה ישבור את ידידות ביניהם. אז בתכל'ס, אני לא ארצה שוב לצאת עם ידיד, אלא רק עם אלו שמלכתחילה יש קשר עין של משיכה, אז זה יזרום בקלות יתר לקשר אמיתי ושווה... יש עוד נקודה למחשבה, כמה שיש יותר ידידים\דות, כך הסיכויים למציאת בת זוג מתאימה גבוהים יותר...טוב לנסות כמה מהם ואז להתקבע על אחד\ת.

seeyou

New member
אף פעם לא הסתכלתי עליו ...../images/Emo54.gif

The eyes do not see what the mind does not want. Indian Proverb

jessy19

New member
ידידים...

כן, לדעתי יש חיה כזאת אבל זה מאוד בעייתי כי בשלב מסויים יכולים להתגלות דברים כמו שלצד אחד יש רגשות ואז הקשר יכול להתערער. לי אישית יש די הרבה ידידים, האמת שרק פעם אחת היו לי רגשות לאותו אדם והקשר ביננו כרגע מאוד רופף.

ברור שיש..

יש ידידים שיש בניהם מתח מיני וזה כבר לא ממש ידידים... ויש ידידים שהם חברים שעושים הכל ביחד כמו אחים ואין בניהם מתח מיני בשיט.. יש לי אחד כזה :) ויש כאלה שלא נמשכים אחד לשני אולי מבחינה חיצונית ואז הם רק ידידים.. :/

זה לא בהכרח ככה...

זה גם תלוי בנסיבות שהידידים נפגשים, למשל אצל בני זוג שנפרדו והחליטו אח"כ להישאר ידידים יש סיכוי גבוה מאוד שאחד מבני הזוג לשעבר מעוניין ביותר מידידות באיזשהו שלב... אבל זה ממש לא תמיד ככה.

למעלה