מה אתם אומרים על זה.....

מה אתם אומרים על זה......./images/Emo35.gif

לדברימשרד החינוך:"שנת הלימודים בחינוך העל-יסודי תתארך בעשרה ימים נוספים, ותימשך עד 30 ביוני במשרד החינוך מתכננים להוסיף ימי לימוד בחופשת הפסח ולדחות את בחינות הבגרות במתמטיקה ובאנגלית לסוף תקופת הבחינות בקיץ, משרד החינוך יורה לבתי ספר הלומדים חמישה ימים בשבוע ללמד גם בימי שישי. בבתי ספר שלומדים שישה ימים, יתקיימו "מרתונים לימודיים" בשעות אחר הצהריים. אבל "רמת הבחינות לא תשתנה" מה אתם אומרים על זה

maiky17

New member
../images/Emo182.gifאני אומרת...

שככה בדיוק זה צריך להיות. חוץ מזה שצריכים להוסיף עוד ימי לימוד. "רמת הבחינות לא תשתנה" - כשתגיע לאוניברסיטה, אתה מעדיף שיגידו עליך: "אה, הוא מהשנתון הזה ששבת, הקלו עליו בבגרויות ורק בגלל זה הוא התקבל". לא, אני מעדיפה לעבוד קשה ולהרוויח את מה שמגיע לי.

מעולה, פשוט מעולה.

אם רמת ההבחנות תשתנה, כמו שכבר אמרו, יהיה לנו קשה יותר לגשת לאוניברסיטה כמו שצריך. יש תוספת של שעות, יש מרתונים, אני מאמינה שכולנו נספיק את החומר שאנחנו אמורים להספיק..

אני אומרת שהם משוגעים לגמרי...

למה לא לשנות את רמת הבחינות, להוציא את המיקודים עכשיו (!!!) ולא להשאיר אותנו אחר הצהריים?!?! איך הם מצפים שנלמד משמונה עד שלוש ואז עוד להישאר בצהריים... משוגעים לחלוטין!!!! חוץ מזה, מה עם הילדים שלא גרים באותה העיר שבית הספר שלהם נמצא?, הם יצטרכו לקחת אוטובוס ציבורי, ולא של המועצה שמסיעה אותם, על חשבונם כמובן, ולחזור מאוחר הביתה ואז עוד לקום למחרת מוקדם... זה פשוט חולני!

כי אם הם ישנו את הרמה,

האוניברסטאות יעדיפו לקבל אליהן מחזור מתחתייך, מחזור מעלייך, אבל לא אותך.

למעלה