מה אתם אומרים על זה

מה אתם אומרים על זה

אני נתמכת בעמותת פיתון לב בראשל"צ הם לוקחים ממני 8ש"ח ומבאים לי שקית עם קצת דברים וגם חלקם מקולקלים הם מקבלים מהרוחה שהפנתה אותי אילהם המון כסף למה הם לוקחים מאנשים מסכנים כסף ?יש להם חנות עם דברים שאנשים תרמו אותם הם מוכרים את זה בכסף הם מוכרים תמוצרים לערבים מהשטחים ולאל תיזחן צריך לעשות שם סדר הם רק על כסף חושבים שם למי שאין כסף הם לא נותנים לו כלום הם מעיפים אותו אבל עם ערבי בה עם כסך נותנים לו הכל כל עוד הוא משלם במזומן עם זה ההיפך יהודי היה יכול ללכת לעמותה ערבית מה היו עושים לו?אבל שערבים ואל תיזחן מפוקפקים באים כל עוד יש להם כסף נותנים להם הכל. ולמה מוצרים שאנשים תורמים בחינם לנזקקים הם לוקחים מאיתנו כסף איך זה יכול להיות? הם עמותה יש להם הרבה פטורים מתשלום כמעט מהכל כי הם נקראים עמותה כביכול שלא לוקחת מהנזקקים כסף רק מרשויות הרוחה אבל זה ההיפך למה???גיבורים על חלשים

raanansh

New member
חוצפנית שכמותך

העמותות האלו אינן מקבלות כסף מהרווחה, אם כבר אז זה מעט מאוד. מרבית העמותו שאני מכיר , האנשים שם עם לב זהב ועובדים בהתנדבות. המזון שהם מגייסים הוא על בסיס תרומות של עסקים או אנשים פרטיים. הסיבה שלוקחים את הכמה שקלים האלו זה רק כדי שתרגישי שאת משלמת עבור השירות ולא מקבצת נדבות. לדעתי את צריכה להגיד תודה על מה שנותנים ולהיות בשקט. לא מתאים לך ? אני בטוח שמישהו אחר ישמח לקבל את הסיוע במקומך.

שחרלב

New member
פתחון לב ועמותות דומות זה פרנסה במסוה של רוחה

קבלתי דווחים חמורים מאז אני לא תורם להם דבר לא בגדים ולא כלום

שחרלב

New member
שווה יותר לשדר על שחיתות שפוטית

אבל אמנון לוי ודומיו חכמים על רמאים חלשים דהיינו מיקרו שחיתות ולא מקרו שחיתות

למעלה