מה אתם אומרים על זה:

EdisonGirl

New member
נשים נוהגות VS גברים נוהגים

ההודעה לא זכתה לתשומת הלב הראויה, אז הקפצתי :) נתקלתי בגברים שנוהגים גרוע ובנשים שנוהגות מעולה, בסופו של דבר, זה עניין של טכניקה, מיומנות, ניסיון וקרטוב של כישרון, או אם תרצו לקרוא לזה אינטלגנציה מרחבית, ומה לעשות, אף על פי שכל אחד מאיתנו יכול לפנות להגה ולהוציא את הכרטיס הקטן הזה שנותן לנו ״רישיון להרוג״, לא לכולנו זה מתאים מלכתחילה, וכך קורה שנהיגה גרועה לא פוסחת על דת, גזע או מין, ושאנחנו נתקלים בנהגים כאלו כל יום בכל כביש. אני לא מסכימה עם הכותבת שגברים שנוהגים רע, מוגבלים גם מבחינות אחרות. זה כמו להגיד שמישהו שלא טוב במתמטיקה, יהיה גרוע בכל מקצוע ריאלי, וזה בולשיט. אני מכירה באופן אישי גברים-גברים, שבנהיגה בא לי לזרוק אותם מהרכב...

אני פשוט אהבתי את הפרסומת של הרכב..

הפרסומת שהיא בדיוק אותו דבר המיועדת פעם לגברים ופעם לנשים. שהם מסיימים במשפט "זה שאת נושמת לא אומר שאת חיה" ובהתאמה גם לגברים. סופסוף הבינו שגם נשים יודעות לנהוג ומותר להן רכב! (פרסומת לאוטו לבן כזה.. :) )

EdisonGirl

New member
זכורה לי במעורפל הפרסומת

לא יוצא לי כבר לצפות בפרסומות כמעט, כי כל מה שאני רואה בד״כ הוא מהקלטה, אז מעבירים ת׳פרסומות. בכל אופן, נשמע מגניב, מה עוד ידוע לך על הרכב חוץ מזה שהוא לבן?

למעלה