מה אתם אומרים על זה....

ShAkaTArShA

New member
מה אתם אומרים על זה....

אולי זה לא קשור לסקס ישירות, אבל בעקיפין כן.. לא מזמן הייתה כתבה במעריב על זה שחיילים קרביים נשארים בלי חברה, והג'ובניקים לא מפסיקים לפרגע בחורות (לא נעלבתן מ"לפרגע" נכון?) ... בנות מה נסגר איתכן, קרבי זה הכי אחי, גם הכי בכושר וגם נראים טוב בלי קרס...
אס בייעצם מה שאני מנסה לשאול פה זה האם זה מפריע לבנות באמת שחייל הוא קרבי והיא לא תראה אותה סביר להניח הרבה במשך השירות...

הדרומית

New member
בטח מפריע../images/Emo80.gif

למרות שבאהבה אין כללים וצריך להתגבר על הערגה. ברור שהייתי מעדיפה לראות את הגבר שלי הרבה מאשר לחכות כל סופ"ש לראות אותו, וגם זה בספק אם ייצא שבת.

ShAkaTArShA

New member
איזה בעאסה איתכן...

אני למשל רוצה ללכת לקרבי לתרום.... אבל זה בעאסה מה 3 שנים להביא ביד??

קרבייייים שולטיםםםםם :)

איך אפשררררררררר לא לאהוב קרביים ? בנים כל כך שווים יש שם ... יו תראו לכם סצינה חייל מסוקס שרירי מרוח בשמן לצורך העיניין בלי חולצה כי ככה זה הפנטזיה שלי ששששש מתאמן בשמש כולו שזוף יחד עם כל החיילים האחרים שאיתו.. וואו ! אז מתי הגיוס שלי ????? חחח אני מתה להיות מפקדת של בנים.. בקיצור קרבי עושים לי את זה ג'ובניקים ... יש תאלה שעושים את זה רק כי הם בטלנים.. ואני לא סובלת את זה .. מה שאני מנסה להגיד זה שבנות איך אפשר לוותר על הסקסיים האלהההההה? יו מה הייתי עושה להם אישית !!!!!! בדוגרי זה מפריע למישהי שמישהו בקרבי והיא לא תראה אותו נכון אבל אני מכירה לפחות שתיי חיילים קרביים שמזיינים בלי סוווווווף אבל הם סתם זייניםםםםםם מניאקים... והם אמרו לי שזה הצבא עשה להם את זה.. בקיצור חייל קרבי - בתור חבר זה סבבה חייל קרבי חרמן בתור זיון שבועי וחד פעמי לפעמים - לא מתאים בכלל זה תלוי על איזה חייל נפלת..

בתור אחת שבמך יותר משנה הייתה בקשר

עם מישהו שגר 2.5 שעות נסיעה ממנה וראתה אותו פעם בשבוע-שבועיים אני יכולה להגיד ש... קרבי זה הכי! לי באופן אישי לא תהיה בעיה לחכות ללוחם שלי
אוהבת כינרת

SYCHO

New member
מה?!?!?!?!?

מה נסגר איתכן בנות???? אז מה אם אתן תראו אותו רק פעם בשבוע? זה לא אנוכי קצת? אני אישית? רק קרבי!!!!!! ג'ובניקים ת'אמת נותנים קצת תחושה של זלזול במדינה(בלי לפתוח דיון על זה עכשיו- ככה אני מרגישה ואני לא מדברת על אלו זה מה שהם יכולים אלא על אלו שלא רוצים קרבי ...) קרבי זה הדבר ודרך אגב שבוע של התאפקות...נותן התפרצות בסוף.... חיחיחי תחשבו על זה...צ'או!

למעלה