מה אתם אומרים על זה?

Pet Shop Joe

New member
מה אתם אומרים על זה?

לי ולידידה שלי יש מחלוקת. השאלה מיועדת בעיקר לבנים שבפורום - האם בחורה שתתנשק איתכם ביציאה הראשונה שלכם (ממש יום אחרי שנפגשתם פעם ראשונה) תגרום לך להתייחס אליה יותר בכבוד או יותר כמטרה קלה שהושגה? אני יודע שכולנו מאד ליברלים והיינו רוצים להגיד שהיום אפשר להתנשק בפגישה הראשונה, אבל לי נראה שבינינו הבנים אנחנו חושבים שבנות שמתנשקות בפגישה הראשונה הן קלות וזה די מוציא את כל המתח והאתגר שבעניין. מה אתם אומרים?

זה לא אומר כלום...

היא לא תהיי קלה להשגה בעיניי רק בגלל שהיא נישקה אותי...אפשר לחשוב מה כבר היא עשתה... אני דווקא אראה את זה כסימן לזה שהדייט היה טוב ושאני מוצא חן בעינה...אז כך את זה כמחמאה!

The Sandman

New member
יש לי תשובה ממש מעצבנת../images/Emo3.gif

התשובה המעצבנת: זה תלוי במצב (פיכסה תשובה מגעיל) אבל רגע אני צודק כאילו אם כזה אתה נגיד במסיבה ומישהי מתחילה לדבר איתך ואחרי 10 דקות של שיחה אתם מוצאים את עצמכם מתחרמנים אז אולי היא קצת איך אומרים זאת *אהם* שרמוטה *אהם* אבל נגיד אתה נפגש עם מישהי וממש בסוף אתה רק מתנשק איתה אז ממש לא יוריד ערך או כבוד או כל גויאבה אחרת!
מוציא מתח ועיניין בסיטואציה הראשונה אולי בשניה ממש לא
קחו פרח ליום טוב

ממש לא!

זה לא אומר כלום זה סך הכל נשיקה....מה כבר היא נתנה לך...גם אתה נהנה וגם היא נהנת אז מה הקטע וכל הרעש?

MaGeFa

New member
אממממ

אפשר להגיד אותו הדבר על זיון בפגישה הראשונה.... שניהם נהנו.. :)

De-Panther

New member
נשיקה ממש לא אומר כלום...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אולי מצאת חן בעיניה?? אולי היא יותר פתוחה?? ואם אתה מכיר אותה הרבה זמן לפני כן וזו היציאה הראשונה שלכם ביחד אז גם זה ממש לא אומר כלום זה מאוד תלוי כמו כל דבר אחר

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

NoNameMan

New member
אתה עושה צחוק?..

בן כמה אתה?... אני מתפוצץ פה מצחוק... מה זה להתנשק?... נשיקה זה דבר די עלוב, אין ליחס לו יותר מדי חשיבות... היא תראה לי מטומטמת הבלה חסרת נסיון וילדה קטנה אם היא תיתן לי רק נשיקה... האמת, זה יום שאין לי כוח להרחיב על הטיעונים שלי אז אני ממש אקצר... אם אתה מעל גיל 14 מצבף בקנטים...

Pet Shop Joe

New member
אני לא מדבר על אנשים שמכירים מקודם

אנשים שדיברו יום לפני כן פעם ראשונה (ולא כל הלילה אלא היו ביחד באותו ארוע) ואני לא מתכוון לנשיקה כזאת לסיום הערב, אלא למשהו יותר רציני. זה נראה לי ממש זול. אתם לא חושבים שתעריכו הרבה יותר מישהי שמושכת זמן עד למגע הראשון? זה עושה את כל העניין להרבה יותר מעניין.

shualpower

New member
אתה לא צריך להתנצל

לדעתי הוא סתם *שמוק*.. אם לדעתך לנשיקה אין משמעות והיא חייבת לתת לך יותר אז אתה באמת שמוק

shualpower

New member
וד"א יש לך טעות בחתימה

את לא הראשונה ולא שלישית ולא את לא שניה ולא שלישית

עדיין לא קרה לי, אבל...

אם בת לא תתנשק איתי בפגישה הראשונה שאני אקח את זה אישי והיא יכולה למחוק את הפלאפון שלי מהזכרון אצלה...

shualpower

New member
לי אישית

זה דווקא היה נותן לי מרץ להכיר אותה זה מראה לי שאם נהיה יחד היא לא תהיה בלוק אבל כל עוד ואין בנינו כלום זה כל מה שאני אקבל לדעתי נשיקה זה מצוין

טינקר2ל

New member
חח אהבתי את החתימה שלך!

ולגבי השאלה-זה בסך הכל נשיקה,מה הביג דיל?!

אממממ

פעם אחרונה שזה קרה לי אז לא רציתי להתנשק איתו (סיבות אישיות.. לא יכולה להסביר... לו אני הסברתי לכם זה כבר אישי מידיי) אז הוא התקרב.. התקרב.. ואני בשיא הפאדיחות הזזתי תראש וחתכתי (חחחחחח רוע לב הא? זה היה ממש מכוער אתם לא מתארים לעצמכם) בקיצור אחרי כמה זמן הוא אמר לי "את יודעת מה? דווקא זה שאת לא רוצה להצתרפת הופך אותך ליותר מיוחדת" ואני חייכתי כמו מתוקה.. חחחחח כמובן שבסוף כן הצתרפתנו חחחחח מן הסתם ד"א אנשים חזרתי..
לא שמתם לב שכבר יומיים לא רשמתי כלום .... אף אחד לא מתגעגע אליייי??

למעלה