מה אתם אומרים על זה?

אטל81

New member
מה אתם אומרים על זה?

חבר שלי התקבל לעבודה באבטחה. בחוזה העבודה שלו נאמר לו שייקבל 21 ש"ח לשעה (לא הרבה, אבן בינתיים, בתור התחלה). שדרך אגב אין לו העתק מהחוזה. המפקח איננו מאשר יציאה של החוזה ממשרדו, אפשר לקרוא.... הוא יכול לעשות דבר כזה, הוא חייב העתק של החוזה, לא כך?? הוא אמור להתחיל בקרוב קורס. נאמר לו מאחת המאבטחת שעד שהוא יכנס לקורס הוא ייקבל רק 18 ש"ח לשעה, ואת זה לא אמרו לו ואפילו לא כתבו לא בחוזה. זה נראה לכם הגיוני??

gnsis

New member
בתגובה לתנאי עבודה

שלום לך גם לי קרה אותו סיפור .לא איפשרו לי לקחת את החוזה ואף לא לצלם אותו. זה כנראה הוראה שקיבל המפקח מהממונים עליו.גם לי אמרו שאקבל 21 ש"ח. אולם הסכום משולב :17.93 ש"ח -שכר מינימום.+ תוספות של נסיעות-הבראה-חופשה =21 ש"ח לשעה.אני באין ברירה עובד בשמירה המצב במשק קשה מאוד. אתה בוודאי רואה מה הולך בחדשות. אין ספק שהחוזה שלי ושל חברך אינו חוקי אבל אין כרגע הרבה אפשריות אז עובדים. תדע לך שגם ההסתדרות ושאר הגורמים לא ממש איכפת להם מזכויות עובדים.אולי רק גופים התנדבותיים מסייעים מעט בנושא.צריך לעשות רפורמות מרחיקות לכת בנושא במסגרת חקיקה ואכיפה. אולם רוב הציבור במדינת ישראל אינו עושה דבר על מנת להלחם על זכיותיו הבסיסיות.אני מקוה שבעתיד ישתנו הדברים כל טוב ובהצלחה

avi1976

New member
יש מספר יתרונות לכך בבית דין

אבל זה לא לפירסום פה כדי שחברות האבטחה לא ינצלו זאת!!! כמו כן אני הצלחתי להוציא חוזה של חברת ברק-אור לאחר עמידה על זכויותי ובעקבות כך המשך לתביעה (ראו תשובה נוספת) יש לנו אנשים מקצועיים בתחומים שונים!!! בואו והצטרפו אלינו - אתם הכח שלנו לשינוי! לפרטים יעוץ הצטרפות ניתן לכתוב לאי מיל: [email protected] נשמח גם לקבל מתנדבים נוספים לפעילויותינו... אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל לקידום והגנה על מאבטחים ושומרים בישראל

למעלה