מה אתם אומרים על חברת EFIX?

yossi1771

New member
מה אתם אומרים על חברת EFIX?

אני הייתי לקוח שלהם והפסדתי כ-2000$, ועכשיו הם מציעים לי איזה בונוס אם אחזור אליהם. הייתי גם בקורס חינמי שהם נותנים והיה לא רע. השאלה אם יש חברות טובות יותר ששווה לעבור אליהן?

ferrytale

New member
זה לא עובד ככה... זו הטעות שלך..

כלל לחיים, מי שנותן לך משהו בחינם, תברח ממנו כמו מאש! לא יודעת מה הסיפור איתם, אין לי ניסיון אישי איתם.. בשוק הזה תשכח מבונוסים ונעליים!! מי שנותן לך משהו, תברל כל עוד נפשך בך!!!! לגבי קורסים חינמים והכל, בטול שיט אחד גדול.. אם אכן מראים לך שיטה שמצליחה אבל, סביר מאוד להניח שמלמדים אותך שיטה על גרפים נמוכים דקה, חמש דקות, רבע שעה.. ברפים כאלה אותן החברות מסוגלות להזיז שערים ולהוציא אותך בסטופים שאתה שם.. זאת אומרת שהשיטה עובדת אבל, בגדול היא חלק מהשיטה של הברוקר לגרום לך להפסיד בסופו של דבר.

progcom

New member
השאלה אם זה משנה...

אם תעבור חברה, תסחר יותר טוב? אתה צריך לבדוק קודם כל את עצמך ואת הטריידים שלך... אם אתה חושב שרימו אותך... אז תעבור... אבל עדיף קודם שתלמד (לא קורס חינמי) ואח"כ תיכנס שוב...

matanbil

New member
עושי שוק שנותנים קורס חרטא - תברח מהר

רוב הכסף שהפסדת את הכסף בקרב אבוד מולם ולא מול שוק הפורקס האמיתי הקורס החינמי בטוח לא לימד אותך כמו שצריך עדיף שתוריד מטא טריידר דמו מחברה אחרת כמו FXCM , גופורקס או קולמס ותסחר בדמו למשך זמן עד שתראה שיש טכניקה שעובדת

ofirarie80

New member
תבדוק את fxcm, שמעתי שהם מעולים.

כנס לאתר שלהם, תראה מה הם מציעים ואם זה מתאים לך. בהצלחה.

yossi1771

New member
אוקיי תודה רבה, ועוד שאלה

איפה אפשר ללמוד את מקצוע המסחר במט"ח בכדי ממש לעבוד בו? האם יש קורסים ממוקדים שניתן לעבור וכך להיות "סוחר מקצועי במט"ח"? אני לומד כרגע לתואר ראשון בכלכלה וניהול, אבל התחום הזה מעניין אותי והייתי רוצה לדעת איך מתקבלים לעבוד בו.

למעלה