מה אתם אומרים על ליאור נרקיס???

geger

New member
מה אתם אומרים על ליאור נרקיס???

זה אני או שהדיסק החדש של ליאור נרקיס, זה כבר לא "ליאור נרקיס", הבחור שינה סגנון שכנראה יתאים לאוכלוסייה יותר גדולה ולמרות שהדיסק נחמד, אין מה להשוות לשירים הישנים שלו שהיו הרבה יותר יפים לטעמי. רק אני חושב ככה?

לא אחי אני איתך בדעה!!!!!!!

אם שמעת את הדיסקים הראשונים שלו תפילת חיי,העולם כמו גלגל ואת הוא הכוכב אז אתה בטח מבין עד כמה ליאור היה חזק חזק בשירי דיכאון אין פשוט חראם עליו היה זמר כזה תותח ועכשיו התקלקל רצח.............. בדיסקים הראשונים שלו יש את השירים הכי דיכאוניים עם לחנים טורקיים עממיים בביצועים הכי יפים של ליאור כשהוא שר דיכאון. אבל באורגינל אחי כל הזמרי מזרחית בסוף הופכים להיות ככה. קח לדוגמא : מושיק עפיה,תמיר גל,זהבה בן וגם קובי פרץ שעובד כרגע על דיסק ים-תיכוני........................

ליאור נרקיס הישנים- נוסטלגיה ! ../images/Emo93.gif

לפי דעתי הוא ממש התקלקל, כי יש לנו מספיק זמרים ים תיכוניים פה בארץ והם טובים ואפילו טובים מאוד, אבל אם התחלת דיכאון תמשיך אותו - לא ככה אחים שלי? הדיסקים הראשונים שלו - אני לא מפסיק לשמוע אותם. הם ממש יפים, הם גם מדברים אלי באופן אישי ככה שחבל על הזמן. אבל יש לכל התופעה הזאת הסבר: הם חושבים שילך להם יותר בזמר הים תיכוני. שהם ימכרו יותר, הרי ככה הם נכנסים לרדיו ואז יש לזה יותר פרסום. קחו דוגמא על תמיר גל: הדואט שלו עם השרוף רץ עכשיו חזק ב- 103FM- אצל דידי הררי. ככה תהיה להם יותר מכירה ויותר פרסום אצל כל האנשים גם שלא שומעים מזרחית קבוע יקנו את הדיסק. הם טוענים שתיהיה יותר מכירה ופרסום יותר גדול ואין מה לעשות נגד זה. אותו דבר יוסי עדן - גם הוא הוציא שיר אחד כזה קיצבי ושלח אותו לרדיו- למה? פרסום.

למעלה