מה אתם אומרים על "מרזי מורית"?

monika27

New member
מה אתם אומרים על "מרזי מורית"?

שלום לכן, אני מתלבטת להזמין כמוסות להרזייה דרך אתר של מרזי מורית ושם טוענים שיורדים 10 ק"ג תוך 20 יום. האם זה באמת נכון?או שזה שטויות וחלק מהפרסום שלהם? אשמח לשמוע תגובות ואם מישהו מכן לוקחת כמוסות של מרזי מורית ובאמת עזר לכן?וכמה ק"ג הורדתן ותוך כמה זמן? בברכת חג פסח שמח וכשר!

or 333

New member
בוקר טוב,

אני בעבר הרחוק לפני בערך 8 שנים ניסיתי את מרזי מורית אז ככה יורדים במשקל מעט מאד זה נחמד לתקופה קצרה ולא יותר להגיד לך שיורדים 10 ק"ג ב-20 יום ממש לא נכון להפך אני נעצרתי ותמיכה לא ממש קיבלתי מה גם שאם תקחי את התפריט בלי הכדורים את תורידי באותה מידה וחוץ מיזה תהי בטוחה שאם יורדים כל כך הרבה במעט זמן גם מעלים בחזרה אני מציעה לך לא לחפש קסמים אלה לעבוד קשה כל החברות שמציעות לנו לרדת במשקל כל כך הרבה בזמן קצר מבחינתי זה לוקש אחד גדול. אם כבר את הולכת לכיוון כדורים אז תלכי לדיאטנית של קופ"ח ותשאלי אותה מה היא מציעה ואילו כדורים קיימים בשוק שיכולים להתאים לך זה גם יעלה פחות וגם יתרום יותר. רק חשוב לי להבהיר לך דבר אחד שאני תמיד אומרת לפני לקיחת כדורים דיאטה ועוד חשוב שהשינוי יבוא מבפנים נפשית לפני גופנית וככה תוכלי לשמור לכל החיים. שיהיה בהצלחה

חתולה29

New member
מצטרפת לאור...

הכול בולשיט אחד גדול, גם אני רכשתי את מרזי מורית , סה"כ ירדתי 2 קילו.. ממש חבל על הכסף... אני יכולה להמליץ לך בחום. על דיאטה -של ד"ר חרמון.. קשה ,אבל שווה,יש תוצאות. ללא כדורים-ואבקות..

חן123

New member
תעשי חיפוש בפורום

נדמה לי שאורניתא ספרה כמה זה עשה לה רע. תראי, מרזי מורית מאוד שנוים במחלוקת, מדובר על דיאטה מאוד קיצונית ולא מומלצת. בנוסף הבנתי שהפרסומים לא בדיוק אמיתים, נניח מפרסמים 10 ק"ג ב 20 יום אבל הכוונה ל 20 יום בהם לקחת כדורים כשבהגדרה לא לוקחים רצוף או משהו כזה. אל תתפסי אותי במילה קראתי את זה מאוד ממן אבל זה הרעיון

שירלי ד

New member
ומה דעתכן לגבי שומרי משקל?

כדאי להרשם?? יש כאן מישהי שעשתה את הדיאטה שלהם?

למעלה