מה אתם אומרים על משחק קטן?

מה אתם אומרים על משחק קטן?

טוב הרגשתי קצת רע שכל ההודעות שאני כותב הן נושאים אידאולוגיים ולא קצת שעשוע, אז החלטתי להוסיף שעשוע לפורום, מקווה שמנהלי הפורום ישתפו פעולה. המשחק הוא די פשוט, נבר. הנה החוקים למי שלא מכיר (וגם למי שמכיר שיבין קצת את הגרסה האינטרנטית) כל אחד אומר משהו שהוא מעולם לא עשה, נניח: מעולם לא עשיתי בנג'י (בהתחשב בנושא הפורום רצוי שזה יהיה קשור לסקס, אבל בשביל הדוגמה נתתי משהו פשוט), ואז כל מי שאי פעם עשה בנג'י צריך להרים אצבע
בגרסה האינטרנטית
, בשביל שיהיה מעניין יותר, רצוי שהוא ישתף קצת באופן כללי או פרטני אם הוא מרגיש בנוח את הסיפור ("זה היה בניו-זילנד, היה בנג'י של 100 מטר, זה היה מהיר, כיפי, מדהים..." - להזכיר, השאלות יהיו מעניינות יותר מבנג'י
). במשחק הלא אינטרנטי מי שמרים 5 אצבעות, מקבל משימה (שהיא לרוב אקט מיני בעצמה), בגרסה האינטרנטית יהיה קצת קשה לתת משימות וגם לעקוב אחרי הרמת האצבעות של כולם, אז ניראה לי שפשוט נוותר - יהיה יותר כיף סתם להכיר ולשמוע את החוויות של כולם. בכל אופן, הנה כללים קטנים לשמירה על הסדר: - בכל יום תשורשר שאלה אחת! - כל אדם משרשר רק שאלה אחת. - אם מישהו רואה ששורשרה שאלה כבר באותו יום שיחכה ליום אחר. - אם קרה ושניים פרסמו שאלה כמעט באותו זמן בדיוק, מנהלי הפורום ימחקו את המאוחרת יותר מבין השתיים (מקווה שלא מפריע לכם שאני מטריח...) - אם קרה, המקרה המאוד נדיר, ושניים פרסמו שאלה בדיוק באותו זמן - זה לשיקול מנהלי הפורום. - השאלות ישורשרו להודעה מרכזית זו, וההרמות אצבע ישורשרו אליהן. - רצוי לתת לשאלה איזו כותרת מודגשת קצת משהו בסגנון של
השאלה של יום ראשון
- כל פעם שהשירשור יעבור לדף הבא, ייפתח שירשור חדש ע"י מנהלי הפורום, או שפשוט ההודעה הראשית הזו תשורשר להודעה חדשה כדי לגרום לה להמשיך לקפוץ (בהתאם לשיקול מנהלי הפורום) זהו בכל אופן... מי שתומך במשחק שישרשר
אם למנהלי הפורום או משהו יש התנגדות למשחק, הם מוזמנים פשוט למחוק את ההודעה הזאת. צריך לקבוע רק תאריך התחלה, בוא ניראה אם יש מספיק תומכים היום ומחר, ואם כן נתחיל ביום שבת?

זה בסיידר, ניתן את הכבוד....

של השאלה הראשונה לאחד ממנהלי הפורום (שיחליטו בינהם)

MaD-d0g

New member
../images/Emo45.gif

ואני רוצה להעיר כדי שזה יהיה מסודר, עדיף שכולם יגיבו על ההודעה המקורית (השאלה) ושלא יווצר מצב שיהיה עץ שיש בו תגובה, ועל התגובה יש תגובה.. ועוד תגובה...

למעלה