מה אתם אומרים על פסטיבל דודו טופז

מה אתם אומרים על פסטיבל דודו טופז../images/Emo35.gif

אני לא מאמינה שבן אדם יעשה דברים כאלה בגלל רייטינג. כשאמרו עליו פעם שהוא מלך הרייטינג ממש צדקו. מנסה למשוך צומי בטוב וברע גם. בכלל, חשבתי עליו שהוא בן אדם ממש לא מסודר בראש שלו. כבר בן יותר מ-62 ואף פעם לא היתה לו זוגיות כמו שצריך. כל הזמן חושב שהוא בן 20. אולי זה גם מה שדפק לו את החיים ואת הראש. הסיפור שלו יותר מזכיר לי סיפורים של אגטה כריסטי על אנשים שמבצעים פשעים בגלל גבהות לב. עכשיו הוא באמת יכול לנשק את הקריירה שלו GOOD BYE

נטע לי 38

New member
אחרי שנים הוא קיבל סופסוף אחלה רייטינג

אני חושבת שזה סוג של התמכרות ההערצה,הקהל,האנרגיה,הפידבק וכנראה שבאמת לא היה לו כלום חוץ מזה. מצד אחד יש קצת רחמים עליו כי לדעתי הוא אדם אומלל ובודד חסר כל תוכן לחייו ומצד שני הרחמים היותר גדולים הם לאללו שנפגעו ממנו ולילדים שלו. בעיקר לאותו ילד שעכשיו יודע שאבא רצה לרצוןח את אמא,מפחיד! וכרגיל כולם מכים על חטא , איך לא שמו לב שהוא כל כך דפוק נפשית

לולי11111

New member
אני לא חושבת שהוא חושב כמוך

הוא עדיין חי באשליה ש"כשיצא מכל זה ירצו אותו כי הוא מביא רייטינג גבוה" - כך אמר לחוקרים בתום לב או בדבליות מוחלטת בהתחלה קצת ריחמתי עליו חשבתי שהיתה לו מעידה - ברמות קשות - ועליו לשלם על זה במלוא העונש האפשרי ויחד עם זאת לא אהבתי את כל הכתבות ובעיקר את הטוקבקיסטים נראה שאנחנו עם שאוהב לרקוד על הדם של אחרים, מוצצי דם...האהבה הבלתי נתפסת הזאת של לשמוח לאידו של מישהו...וכו' אמרתי לעצמי....מעולם לא לימדו באף מקום איך להתמודד עם הצלחה ו/או כישלון/נפילה היו שבשיא הצלחתם לא יכלו להצלחה (לדוגמא מייק ברנט) , היו שלא יכלו עם הנפילה כל אחד התמודד עם ההצלחה או הנפילה אחרת אצל דודו טופז - המוח השתבש!! כמי שהיתה שכנה שלו כמה שנים ....אני זוכרת דודו אחר לפני שנים, דודו עם לב רחב מעבר למה שראו ושמעו בטלויזה רציתי לא לשכוח את זה אח"כ התגלו עוד ועוד דברים והתגלתה מפלצת מתוכננת למופת...סוג של מפעל מצליח לתכנון מעשים נפשעים כלפי אחרים היום אני לא ממש מרחמת עליו, הבן אדם איבד שפיות לגמרי לא יודעת איך לקרוא לכזה שקיבל גירוי לעוד ועוד ככל שהצליח לו עם העיוות שלו אני מרחמת כן על ילדיו יותר מכל, שצריכים לשמוע,לקרוא דברים כאלה על אבא שלהם שבימיו הטובים - לא ידע להסתפק בטוב שיש לו ורצה עוד ובימיו הקשים - לא ידע להסתפק ברע שעשה ורצה לעושות עוד ועוד מה שבטוח שדודו כמו דודו - יעשה מזה עוד ..עוד כסף, עוד פרסום ימכור את סיפורו איכשהו למישהו שיסכים לכתוב - ויסכימו בקיצור....טלנובלה הזויה ועצובה כאחד.

חיננית77

New member
אגו גדול אכן עלול להיות דבר הרסני

ודודו טופז מוכיח זאת, במקום לתעל את הרצון הזה שקיים בו ורוצה לעשות משהו בגדול לעזרה לאנשים כמו שתמיד עשה בתוכניות שלו למען הרייטינג, תכנן תוכניות להרוס ולפגוע באנשים אחרים ובהצלחה שלהם. "הבעיה היא לא האגו שלנו, אלא העובדה שאנו מתנהגים בצורה אגואיסטית כשאנחנו חיים בתוך מערכת סגורה. ובמערכת סגורה, כמו במערכת סגורה – כל פעולה שלך משפיעה על אחרים, אבל גם חוזרת אליך כמו בומרנג, ופוגעת בך. אפשר לדמות את כולנו לתושבים בבניין אחד, שדייריו גילו לפתע שהם חתומים זה לזה על ערבות הדדית. מבלי שנרצה בכך, על כל נזק שעושים הילדים של השכן גם אנחנו משלמים, וכל בעיה של אחד הדיירים הופכת גם לבעיה שלנו." מתוך הספר "היום שאחרי המשבר"

אני לא מאמינה שהוא עוד חושב על רייטינג

לדעתי עכשיו צריכות להעסיק אותו בעיות גדולות יותר מהרייטינג שלו. אם זה לא ככה אז הוא צריך אישפוז
דחוף

והבא בתור

עם אותם המניירות המטורפות, הוא יאיר לפיד. הייתי בסוד העינין כשהוא נתבע דיבה כאשר שפרסם ב"ידיעות" כתב שטנה נגד בן של ניצול שואה המתנגד שיקימו צמוד לגדר שלו הוסטל למפגרים, כש 50 מטר משם קיימים כבר שנים כאילו. לפיד כינה אותו נאצי. בהליך הגישור צרח ואיים וחזר ועלב לאיש במילות גנאי. בשורה תחתונה-התפשר ושילם עשרות אלפים יחד עם "ידיעות" פיצוי בתביעת הדיבה. רק התחנן שההסכם ישאר חסוי, אבל פרטיו כן פורסמו. http://www.local.co.il/kfar-saba/54560/article.htm

למעלה