מה אתם אומרים על רדיו הד?

קנזו

New member
מה אתם אומרים על רדיו הד?

ההשפעות על קולד פליי מימנה?

אני אומרת שזה להקה

באמת טובה,זה כול מה שיש לי להגיד היא באמת טובה פה ושם שירים שנאי לא מבינה מאיפה הקריצו אבל הלהקה הזאת באמת שווה הערכה (רוב הזמן) ולגבי ההשפעות,לא יודעת..

m i c k e y 15

New member
לא מתץה עליה..

אבא שלי שומע אותם ואני ממש לא מבינה על מה הם שרים בדיוק..חח

גמני קראיתי על זה איפושהו..

היה איזה שורה של אמנים שהשפיעו על קולפליי ורדיוהד היו שם ובינהם עוד כמה שאני ממש לא זוכרת..

sf59

New member
אמרו שקולדפליי מחקים את רדיוהד

אם אתם קוראים? האם אפשר לערוך הודעה אחרי שנשלחה? האם אפשר למחוק הודעה אחרי שנשלחה? בפורום של האתר הרשמי זה אפשרי, אם לא ציטטו את ההודעה.

נכון!!גם את זה ראיתי!!

ראיתי בהרבה מקומות שכתוב שהם מחקים את רדיוהד! בהרבה מקומותתתתתתת.. אבל אני אף פעם לא שמתי לב לדבר הזה יותר מידי,פה ושב נכנסו בי מחשבות לא ממש,אבל כול כך הרבה אנשים אומרים שהם יותר מידי מושפעים מלהקות אחרות,שהם כבר ממש "לוקחים" מהם!! ולגבי מה שכתבת,רק המנהל יכול לעשות את זה,תשחדי את עומר,כי מי יודע איפה דרור...

aviGODFATHER

New member
להקה מדהימה ../images/Emo70.gif

לא הייתי אומר שקולדפליי הם מושפעים מרדיוהד (למרות שזה נראה דבר מאוד מקובל לחשוב). הלהקות שרות בסגנון דומה אז ישר מחשיבים אותם כאילו הם חקייניות - אותו דבר עשו לגבי מיוז ואואזיס למשל - שכמו קולדפליי גם הם נחשבות למושפעות מרדיוהד וU2. בלי שום קשר למושפעות או לא מושפעות, רדיוהד היא אחלה להקה והאלבום שלהם OK Computer פשוט מעולה (את שאר האלבומים עדיין לא שמעתי). אבל את קולדפליי אני אוהב יותר

אני אלך לקנות אתOK C מתישהו../images/Emo70.gif

כול כךךךךךךךךךך הרבה אנשים ממליצים עליו!!

steelwater

New member
לדעתי הם ממש מושפעים מ-U2!

וגם מ-Radiohead ועוד כל מיני. זה אל אומר שהם גונבים מהם, הם פשוט השפיעו עליהם:) בדיסק האחרון אני שומעת כל-כך הרבה דמיון בין U2 לקולדפליי! אם למישהו יש את הדיסק המעולה(שנשבר לי
) של U2 All that you can't leave behindאפשר לשמוע ולשים לב שיש ממש דמיון! ובכלל גם בדיסקים אחרים של U2 אז לדיסק הזה יש דמיון. כאילו עד היום אמרו תמיד שהם ממש דומים אבל הפעם אני ממש שומעת את זה...

MarishA M

New member
אחלה להקה...

כה אני יודעת הרבה אמרו שקולדפליי מושפעחים מהם..אני אישית לא רואה את זה..גם המון אנשים רואים את הדומה בין יו2 לקולדפליי..אני אשקר אם אני אגיד שאין שו דומה וכה הם יכול להיות בהחלט מושפעים אבל מצד שני המוזיקה שיוצאת בסופו של דבר שונה לגמריי עובדה..אני אוהתב הרבה יותר את קולדפליי מאשר את יו2..זה עניין של טעם/שמיעה... ואממ רדיוהד אחלה..אוהבת'ם

קנזו

New member
תשמעו תשיר מTHE BENDS

BULATOF שמעתי אמרתי שזה חיקוי של קולד פליי פתאום אני קולט זה עוד לפניי קולד פליי תשמעו תשיר הזה

למעלה