מה אתם אומרים על שרשור מטרות?

kikona126

New member
מה אתם אומרים על שרשור מטרות?

מי שבעד יסמן
ומי שנגד|
אם תיהיה הענות נעשה את זה בתחילת כל שבוע.... נציב מטרות ובסוף השבוע ניראה מה הצלחנו להשיג

kikona126

New member
טוב יופי! הרוב קובע! ../images/Emo6.gif

יהיה משבוע הבא. כל מי שרוצה מוזמן לפתוח אותו - או ביום ראשון או ביום שבת (אני מקבלת מחשב חדש - כן זאת היתה המטרה שלי, ועד שחסכתי כסף והכל ההורים קנו לי אותו - וזה יהיה מקינטוש ככה שניראה לי שיקח לי כמה ימים לתפעל אותו...)

MAGIC39

New member
../images/Emo45.gif

אני אישית גרועה בזה, אשמח לקבל סיוע בעיניין. קשה לי להציב מטרות, זו בעיה אצלי.

../images/Emo45.gif

אחלה. השאלה איך נעשה בצורה מסודרת, שגם יהיה קל לעקוב אחרי כל המטרות של כל אחד. אולי כדאי להגביל למספר המטרות שאפשר לקבוע? הרבה זמן לא הייתי פה.

מרי לי

New member
מזמן ניסיתי לעשות כזה../images/Emo45.gif

אני והשאלונים שלי אני הראשונה שבעד
קיקי

את האמת

קצת מרתיע אותי הרעיון של להכריז בגלוי על המטרות שלי. אם להשתמש לרגע בשפה של הדת - יכול להיות אדם שזכאי לנס נסתר, אך לא לנס גלוי. או במלים אחרות - יכול להיות שאני יכול לפרגן לעצמי להשיג את המטרות שלי כשהן ידועות רק לי, אך כשהמטרות שלי מוצהרות באינטרנט, ואנשים מצפים לפעמים בעין צרה ולפעמים רחבה למימוש שלהם זה פשוט יכול להפוך את התהליך לקשה יותר. אולי לא בלתי אפשרי אבל אם אפשר להשיג את אותה תוצאה בפחות מאמץ זה עדיף לי. ולמטרה שאשמח להצהיר עליה - אני רוצה להיות במצב מודעות גבוה, של הכרת תודה וענוה, לממש את עצמי כמה שיותר ולתרום לעולם כמה שיותר. ויהי כן

kikona126

New member
אוף הגבתי לך והתנתקתי מהאינטרנט

מחר אני אנסה לשחזר...

kikona126

New member
אני מקבלת חדש ביום שישי ../images/Emo3.gif

לא זוכרת מה רשמתי... הראש שלי הלך לטייל בימים האחרונים

shirleyrozental

New member
../images/Emo45.gif אני בעיקרון בעד

אבל אני לא כל כך זמינה במהלך השבוע, אז אולי רק אחת ל - X זמן אני אוכל לשתף אתכם