מה אתם אומרים על Carbon Poker?

Gohan SSJ2

New member
מה אתם אומרים על Carbon Poker?

הם אמינים? כדי לשחק שם או שיש חשש גדול לרמאויות?

FrecCo

Active member
אמינים מאוד וטובים

סיפר לי חבר שהוא קרא באיזה אתר שקרבון פוקר נבחר לתוכנה הטובה ביותר ברשת ע"י כמה אתרים נדמה לי. מניסיון אישי אני יכול להגיד לך ש(על אף שאני מאוכזב מאוד מהבד ביטים האחרונים..) התוכנה מצויינת והרמה נמוכה, למעשה עשיתי בה את הסכומים הכי גדולים שלי בפוקר אונליין. מה שכן- יש בעיית משיכה/העברה. השיטה הכי טובה שמצאתי לעשות את זה היא פשוט לפתוח ארנק וירטואלי (קליק2פיי למשל), להעביר לשם כסף, ואז משם להעביר את הכסף לפולטילט ולמכור למישהו. עשיתי את זה כבר וגאוני כמה שזה פשוט.

Godu

New member
אבל איך לעזאזל עשית הפקדה ראשונית ?

ניסיתי שם את כל השיטות וקדחת.

Kgt1

New member
אפשר פשוט להפקיד ישירות עם אשראי בינלאומי

Godu

New member
אי אפשר

ניסיתי אלף פעם, התקשרתי לSupport, ניסיתי עם click2pay ואפילו התקשר אלי איזה נאד מאנגליה לוודא שאני בנאדם אמיתי. גורנישט, לא עובד.

DEANC

New member
../images/Emo207.gif אם כבר קארבון - איך אפשר למשוך משם?

יש לי קצת מעל 14$ מזכייות בפרירולים בקארבון. האם אני יכול למשוך משם את הכסף ללא הפקדה ראשונית?

FrecCo

Active member
למשוך זו אותה בעיה כמו בשאר האתרים- אי אפשר

מה שכן אפשר להעביר בקלות לארנק וירטואלי כמו קליק2פיי ומשם להמשיך איך שבא לך (לבקש צ'ק שיקחו לך עליו עמלה ענקית או לעשות מה שאני עשיתי- להעביר מקליק2פיי לפולטילט ואז להמשיך את הרול שם ולמכור למישהו..)

shaywh

New member
קליק2פיי עובד גם בלי שרשום כרטיס אשראי?

או שאתה לא יודע? נרשמתי אליו עם כרטיס אשראי שכבר לא קיים...

FrecCo

Active member
להעביר אליו לא אמורה להיות בעיה

סה"כ את הכסף שלך יקבלו בכל מקום תוך שניות. אבל משיכה מכל מקום תמיד תיקח עד 72 שעות + פרוצדורות +עיכובים +אופציות להתחרט..

למעלה