מה אתם אומרים על... מה שאלי זינו אמר ? שהוא שנה הבאה יוריד את התקציב ל-10 מליון ?
א אביר מהדרום New member 27/2/03 #1 מה אתם אומרים על... מה שאלי זינו אמר ? שהוא שנה הבאה יוריד את התקציב ל-10 מליון ?
B blueman1 New member 27/2/03 #2 אני לא חושב שהפעם האוהדים ישתקו ויתנו לזה לעבור בשתיקה. אנחנו לא ניתן לו להרוס לנו את הקבוצה כמו שאלי להב עשה!!!!!!!!!!!
אני לא חושב שהפעם האוהדים ישתקו ויתנו לזה לעבור בשתיקה. אנחנו לא ניתן לו להרוס לנו את הקבוצה כמו שאלי להב עשה!!!!!!!!!!!
מ מוצארט New member 27/2/03 #3 אני מאוד מקווה שלא יעשה את זה ככה אין שום אפשרות לקבוצה להתקדם... אני לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר מקבל דיכאון מההתנהלות של הקבוצה בזמן האחרון...
אני מאוד מקווה שלא יעשה את זה ככה אין שום אפשרות לקבוצה להתקדם... אני לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר מקבל דיכאון מההתנהלות של הקבוצה בזמן האחרון...
B blueman1 New member 27/2/03 #4 גם אני מאוכז מניהול הקבוצה בזמן האחרון. ופה אני חושב שאלי זינו צריך לקום ולהודות שהוא לא יכול להחזיק את הקבוצה לבד, ולקום ולעשות קבוצת ניהול יחד עם רן פסח ושאר בעלי עסקים גדולים בדרום
גם אני מאוכז מניהול הקבוצה בזמן האחרון. ופה אני חושב שאלי זינו צריך לקום ולהודות שהוא לא יכול להחזיק את הקבוצה לבד, ולקום ולעשות קבוצת ניהול יחד עם רן פסח ושאר בעלי עסקים גדולים בדרום