מה אתם אומרים על...

winderon

New member
מה אתם אומרים על...

הפרסומת החדשה של אגד? הקריאטיב לא ממש נשפך משם וההתנגשות החזיתית בנהגי המוניות מזכירה לי קמפיין בחירות עם השמצות וירידות נמוכות. היא מעליבה ובוטה עד כדי שאני עצמי הרגשתי לא נעים בשביל נהגי המוניות. (למרות שאם היה מדובר בנהגי המוניות שעומדים מחוץ לתחנת הרכבת הייתי שמח מאוד על הפרסומת, ומי שמכיר אותם יודע בדיוק על מה אני מדבר)

אורז

New member
חבל שההגה בידיים של פוגל

זה‮ ‬לא‮ ‬שזה‮ ‬סרט‮ ‬גרוע‮, ‬ממש‮ ‬לא‮. ‬סרט‮ ‬חביב‮ ‬אפילו‮, ‬אבל‮ ‬יכול‮ ‬היה‮ ‬להיות‮ ‬הרבה‮ ‬יותר‮ ‬מזה‮. ‬אני‮ ‬מניח‮ ‬שהאסטרטגיה‮ ‬התייחסה‮ ‬לזה‮ ‬שהרבה‮ ‬אנשים‮ ‬מפחדים‮ ‬לנסוע‮ ‬באוטובוסים‮ ‬ומרגישים‮ ‬בטוחים‮ ‬יותר‮ ‬במוניות‮ ‬שירות‮ )‬שגם‮ ‬לוקחים‮ ‬אותו‮ ‬כסף‮(. ‬מטרת‮ ‬התשדיר‮ ‬היא‮ ‬להראות‮ ‬שעם‮ ‬הטיפוסים‮ ‬של‮ ‬המוניות‮, ‬הרבה‮ ‬יותר‮ ‬בטוח‮ ‬לנסוע‮ ‬אגד‮. ‬ אהבתי‮ ‬את‮ ‬בחירת‮ ‬הדמויות‮ ‬בסרטים‮, ‬הכוונה‮ ‬לליהוק‮ ‬עצמו‮. ‬חמוד‮ ‬גם‮ ‬חיתוכי‮ ‬המסך‮ ‬בסגנון‮ ‬הסדרה‮ 42. ‬מה‮ ‬בכל‮ ‬זאת‮ ‬הפריע‮? ‬התסריט‮. ‬יכול‮ ‬להיות‮ ‬הרבה‮ ‬יותר‮ ‬מדויק‮ ‬ושנון‮. ‬אפשר‮ ‬היה‮ ‬למצוא‮ ‬סיטואציות‮ ‬הרבה‮ ‬יותר‮ ‬מפתיעות‮ ‬ובכלל‮ ‬לא‮ ‬הייתי‮ ‬בונה‮ ‬סרט‮ ‬כזה‮ ‬כסרט‮ ‬סיטואציות‮, ‬אלא‮ ‬כסרט‮ ‬עם‮ ‬עלילה‮ ‬הממחיש‮ ‬בכל‮ ‬פעם‮ ‬נהג‮ ‬מונית‮ ‬אחר‮.‬

K_man

New member
לדעתי הסרט מנסה לעסוק בתפיסת שירות

אבל עושה טעות חמורה בנסיון להשמיץ את המתחרה - מוניות השירות. הסרט מבחינתי כצרכן מראה לי שהשירות של מוניות השירות הוא גרוע, אבל לא אומר באמת משהו טוב על אגד אלא רק בהשוואה. זה לא המקום הנכון לבוא ממנו בנסיון לייצר תפיסת שירות עדיפה אצל הצרכן. נסיון להראות מגבלות מקום היה דווקא עשוי להיות טוב יותר, אולי. אולי.

לא היתה להם אלטרנטיבה

אם הם היו מציגים את נהגי המוניות הערסים מול נהגי אגד המתורבתים, הם היו הורסים לעצמם את כל האמינות. מי היה מאמין להם ? הרי אנחנו יודעים הדיוק שההתנהגות של נהגי אגד לא עולה במיוחד על זו של החאפרים (ושיקום מי שהאוטובוס לא התחיל לנסוע עוד לפני שהספיק לשלם...)

amiro007

New member
אלגד כבר אין מה לעשות מול הנהג

שיותר זול מהם ויותר מהיר בכביש מהם... ועל התפוצצויות של אוטובוסים. קיצר לא ממש משפיע

dino_din

New member
תסלחו לי על הבורות

אבל... מראים שם שלט של מונית על אחת ממכוניות החאפרים ?? אני כמעט בטוח שלו (תקנו אותי אם אני טועה...). בברכה, דינו. >שבכל חייו הארוכים נסע במונית רק פעמיים<

למעלה