מה אתם אומרים על................?

נושנושי

New member
מה אתם אומרים על................?

החלטתי לעבור עוד ניפוח לפני הטיסה שלי בסוף החודש למרות שיעבור רק חודש וחצי מהניפוח הראשון דיברתי עם מלי ופרופ חרוזי והם אמרו לי שזה אפשרי לנפח עוד 1/2 CC או 1 CC אני מפחדת שבחו"ל אני יוכל לאכול הרבה ומצד שני אני מפחדת שהניפוח השני לא יעשה לי בעיות וכלום לא יעבור כי היום הכול עובר לי למרות שאני לא מכניסה דברים שאסור להכניס אבל אני מרגישה שאני יכולה לאכול הרבה יותר ממה שאני אוכלת
 

רוייקו

New member
לכמה זמן את נוסעת ?

כדאי שיהיו לך כמה ימים שאת בארץ על מנת להסתגל אחרי הניפוח וגם שתוכלי לראות שהכל בסדר. אם יקרה שאת נוסעת לחול למחרת הניפוח ונוצרים בעיות אחרי שאת כבר לא בארץ אז את בבעיה. אמנם בארה"ב החלו להשתמש (רק לאחרונה) בלאפ-בנד, אבל ביטוח יש לך שיכסה את זה אם תזדקקי לזה ?
 

נושנושי

New member
רוייקו אני נוסעת ל.........

חודש ימים לתאילנד הניפוח ב-12/12 והטיסה ב27/12 וכן עשיתי ביטוח רפואי על כול גווניו אני מכוסה מבחינת הכול ואני לוקחת איתי גם את הטופס שמסביר על הניתוח שעברתי וגם על הבקע בסרעפת שתוקן תוך כדיי ניתוח
 

נושנושי

New member
היי רוייקו הנסיעה ב-

27/12/01 והניפוח ב-12/12/01 אני לא רוצה לנפח הרבה מקסימום 1/2 או 1 CC
 

רוייקו

New member
האמת היא שיש לך די זמן להתחרט

ולפתוח, במידה וסגרו לך מדי. טופס 17 שניתן לך ע"י הקופ"ח שלך תופס ל 24 שעות, לכן, אם תרגישי שסגרו לך מדי, תוכלי לבקש לפתוח. מעניין איזה נתוחים נגד השמנה מקובלים בתאילנד. אני לא מקנא במנותחים שרגילים לאוכל שהם אוכלים.
 

gal33

New member
למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

טעות. לא כדי שתוכלי לאכול הכל למרות שטיול הוא גם חוויה גסטרונומית. אם חו"ח יקרה משהו, עדיף שזה יקרה בארץ. אז ברור שזו לא סיבה לא לסוע יותר בחיים, אבל למה מראש להכניס ראש בריא למיטה חולה? אני הייתי מנפחת אחרי שהייתי חוזרת. בדרך כלל הניפוח השני יותר משמעותי מהראשון. בהצלחה.
 

gal33

New member
מצד שני, כבר החלטת וקבעת תור

אז לא הבנתי איזו תשובה את רוצה לקבל? הרי כבר קיבלת החלטה. אז יאללה, שיהיה לך בהצלחה רבה!! ושתהני מהטיול!
 

רוייקו

New member
גלי, בגלל החגיגה הגסטרונומית

כדאי להיות מעט מוגבלים, אבל המזרח הרחוק זה די מסוכן. שם לא ממש נפוץ הניתוח לקשירת הקיבה ולא כדאי להסתבך, האמת.. צריך שהיא תעבור ניפוח מתון, לא סגור מדי חוץ מיזה, כשאני חושב על האוכל שיש להם שם, אז ממש מסוכן.. הכל מורכב מסיבים, ירקות מוקפצים, אורז, בשר, עוף וכו וכו ... אפילו המרק שלהם מכיל קש..
 
למעלה