מה אתם אומרים? רוצים לראות אותו בפוליטיקה?

דורי 1981

Well-known member
ראית את הראיון איתו אצל רוני קובן?
אני צריך לראות. מה שכן, צריך תמיד לזכור. להתקבל זה נורא קל, כולנו רואים באיזו קלות אנשים מהרחוב הופכים לחברי כנסת. ברגע שהם נבחרים, חלה עליהם חובת ההוכחה שהם ראויים. אם הייתי שליין (או מעיין אדם שמצטרפת לבנט), הם צריכים להציב רשימת מטרות לטווח הארוך, אם הם רוצים לתרום להצלת המדינה. ברגע שיש אותה, סיכוי סביר שיצליחו. ולא- שיחשבו לאן הם חוזרים או ממשיכים מכאן.

Cranio

Well-known member
אני צריך לראות. מה שכן, צריך תמיד לזכור. להתקבל זה נורא קל, כולנו רואים באיזו קלות אנשים מהרחוב הופכים לחברי כנסת. ברגע שהם נבחרים, חלה עליהם חובת ההוכחה שהם ראויים. אם הייתי שליין (או מעיין אדם שמצטרפת לבנט), הם צריכים להציב רשימת מטרות לטווח הארוך, אם הם רוצים לתרום להצלת המדינה. ברגע שיש אותה, סיכוי סביר שיצליחו. ולא- שיחשבו לאן הם חוזרים או ממשיכים מכאן.
מה לא ברור בכך ששליין לא מעוניין להיכנס לפוליטיקה המסואבת ?

ואין סיכוי בעולם שהוא היה מצטרף לבנט .
לדבר על פוליטיקאים זה עניין אחד ולהצטרף אליהם זה עניין אחר.

וכדאי לך לראות , כי זה היה ראיון מרתק שגם מעלה במקצת את מצב הרוח ולא בגלל ששליין מצחיק אלא בשל החדות והאינטיליגנציה שלו.

דורי 1981

Well-known member
ואין סיכוי בעולם שהוא היה מצטרף לבנט .
לדבר על פוליטיקאים זה עניין אחד ולהצטרף אליהם זה עניין אחר.
היו כבר צימודים מטורפים, כמו עלה ירוק (קופטש וניצולי שואה). בסדר, ששליין יצטרף או לא למי שהוא רוצה. רק שיביא בחשבון, שמפלגה עצמאית מקטינה את הסיכויים שלו לשרוד לאורך זמן.

Cranio

Well-known member
היו כבר צימודים מטורפים, כמו עלה ירוק (קופטש וניצולי שואה). בסדר, ששליין יצטרף או לא למי שהוא רוצה. רק שיביא בחשבון, שמפלגה עצמאית מקטינה את הסיכויים שלו לשרוד לאורך זמן.
אבל שליין לא הולך לפוליטיקה.
ולכן אין מה לדסקס בנושא.

DANIAVNI

Well-known member
אני לא מתכוון להתייחס ברצינות להשוואה שמרימה את גוטליב ועושה עוול לשליין.
תראה כשאתה מציג אנשים רציניים אז הכל רציני
אבל באמת
מאיפה צצות כל מיני דמויות מעולם הבידור
מה זה, הפכנו לארגנטינה ?

דגלמנגל

Well-known member
תראה כשאתה מציג אנשים רציניים אז הכל רציני
אבל באמת
מאיפה צצות כל מיני דמויות מעולם הבידור
מה זה, הפכנו לארגנטינה ?
מה רע בעולם הבידור, שם אתה צריך להמציא את עצמך מחדש בכל הופעה. אם תיפסל פעם אחת - הלך עליך.
רונלד רייגן הגיע מעולם הבידור והיה אחד הנשיאים המוערכים בארה"ב. קראו על שמו נושאת מטוסים. בהשוואה,
על שם ג'ימי קרטר, מחבק הערבים, לא קראו אפילו סירת משוטים.

למעלה