מה אתם אומרים-שאלה

עידן31

New member
מה אתם אומרים-שאלה

אלוהים ברא עולם אחד או כמה וכמה עולמות?

seeyou

New member
גם בעולם שלנו

...ישנם הרבה שחיים בעולם אחר... הבעיה שלנו שחושבים על עולם אחר בדפוס של עולם המוכר לנו-הכוונה בסיפרות-סרטים בידיונים..

bios

New member
"שיחות עם אלוהים 3" מתייחס לזה

חלק גדול מהספר מתאר תרבויות אחרות ביקום, תוך התמקדות בתרבויות יותר מתקדמות מאיתנו ומה אנחנו יכולים ללמוד מהן.

ש ו נ י

New member
אני התכוונתי לעולמות רוחניים דווקא

בנוגע לעולמות גשמיים... אין לי שמץ של מושג לא לחיוב ולא לשלילה ובאשר לספריו של ניל אני בהחלט לא מקבלת אותם כתורה מסיני אבל... מי יודע?

bios

New member
אני לא בטוח שההבדל כל כך חד

לפי ספרים שונים שקראתי (ביניהם "שיחות"), יש עולמות בהם יכולות התנועה, התקשורת והבריאה לא כל כך שונות מעולמות שאנחנו קוראים להם רוחניים.

עידן31

New member
איפה ניתן להשיג את הספרים של ניל?

מישהו מכיר ספרים שעוסקים בדבר הזה?

עידן31

New member
עוד שאלה

מה אתם אומרים- זה קורה באותו זמן לא באותו זמן? היו לכם חוויות מוזרות פעם? אתם מכירים ספרים של אנשים שעברו חוויות מוזרות שאתם יכולים להמליץ?

bios

New member
לא בדיוק הבנתי את השאלה הראשונה

מה קורה באותו הזמן או לא באותו הזמן?

עידן31

New member
תגובה

האם לדעתך העולמות מתקיימים באותו זמן או שיש גם עולמות נפרדים שאינם מתקיימים באותו זמן.

bios

New member
ההשקפה בספרים על זמן

לפי הספרים הזמן הוא אשלייה שנוצרה כדי לאפשר לדברים לחוות עצמם כשונים אחד מהשני לאורך ציר כלשהו. לפי ההשקפה הזאת, כל מה שקרה, קורה ויקרה מתרחש באותו הזמן, ורק נדמה לנו שיש עבר, הווה ועתיד, כדי שנוכל לצמוח ולברוא את עצמנו. לכן, סביר להניח שבמושגים שלנו העולמות מתקיימים באותו הזמן, אבל זה לא כל כך משנה אם הזמן הוא אשלייה. זה נושא מאוד מסובך להבנה - אם אני לא טועה יש כמה הסברים ב"שיחות עם אלוהים 3".

bios

New member
בכל חנות ספרים בערך

או באינטרנט באתרי מכירת ספרים, כמו findabook. יש שם גם מודעות של אנשים שמוכרים ספרים משומשים במחיר יותר זול. אני ממליץ להתחיל ב"שיחות עם אלוהים 1" כמובן.

bios

New member
יש כמה אופציות

אפשר להזמין באינטרנט (אתה יכול אפילו לעשות השוואת מחירים דרך האתר של דפי זהב), וגם אפשר למצוא את הספרים בחנויות. את חלק מהספרים אפשר גם לקנות משומשים במחיר מוזל, גם כן דרך אתרי אינטרנט כמו www.findabook.co.il.

עולמות

זה נושא מאד מאד מורכב. השם ברא הרבה עולמות לפי ספירות 10 ספירות ממלכות עד כתר. וכמובן עולם הבא והיכלות של צדיקים של האבות והאמהות אך הכל בצורה מופשטת שהראש הקטן שלנו לא מבין.

עידן31

New member
קרה לי דבר מוזר

אני זוכר שקראו לסרט ארבינקה ופתאום קוראים לסרט ארבינקא לסרט סאלח שבתי קראו סלאח שבתי הרצליה נראתה כמו רמת השרון ועוד מלא מלא מלא דברים מפחידים חנויות שצצות משום מקום ערים משתנות. כל הזמן דברים מוזרים.

cacaroto

New member
ומה אם...

כל העולמות וכל היקום וכל הכל. הם עולם אחד????

למעלה