מה אתם אומרים שווה את המאמץ?

מה אתם אומרים שווה את המאמץ?

לפני שבוע במהלך חזרה הביתה באוטובוס, הנהג החליט משום מה לא ברור לתת וואחד ברקס. אני עמדתי וכמובן שעפתי במלוא העוצמה על היד, לא אבחנו שבר אבל נתנו לי לנוח כמה ימים בבית, היד התנפחה מאוד, והחליפה צבעים, מכה יבשה בקיצור. לא עלה בדעתי לתבוע את חברת האוטובוסים עד שמסביבי כולם התחילו להגיד שאני פראיירית. חושבים שיצא לי מזה משהו? שווה את המאמץ?

01041979

New member
תלוי בעצבייך

לי היה מקרה דומה. אני אפילו צילמתי את הנהיגה הפרועה של הנהג ולקחתי עדים. היה מטריף. משוגע כל הריצות האלה... בסוף זוכתי ב3.000 שח' והעיפו את הנהג מהחברה. לא יודעת אם היה שווה. זה לקח כמעט שנתיים. נראה לי שאני הייתי מורידה מ3000 את כל המאמצים אז אצא במינוס. תחשבי אם יש'לך תכריז מותק. כי החברות אוטובוסים חסרות בכח אדם ומחפות מאוד הרבה על הנהגימוס המטורפימוס:)

יש לי עצבים השאלה אם הסיפור שקרה מספיק חזק?

כאילו אם היה שבר ולא מכה יבשה זה היה נחשב ליותר קריטי? עם מי אפשר להתייעץ כנגד חברות האוטובוסים?

מסכימה איתך לבלום ככה זה חוסר אחריות

אני רק חושבת מה היה קורה אם זו היתה אישה בהריון שהייתה עפה.... או אם אני בעצמי הייתי עפה יותר חזק, או על השמשה..

ואני בכלל שואלת.....

מדוע לעמוד ולא לשבת עד התחנה שיורדים בה? הרי זו בדיוק הסיבה שצריך לשבת...על מנת שלא יבלום בפתאומיות ומישהו יעוף... ואתה חושב שהוא בלם כי בא לו להעיף אותך? אולי היתה לו סיבה טובה לבלום? אני חושבת שהתביעה מיותרת! לא מגיע לך כלום בפעם הבאה לשבת על הישבן בסבלנות עד התחנה ולא לחפש על מה לתבוע. בהצלחה

אז לא לקחת את הסיכון

ולחכות לאוטובוס/מונית שירות הבאים אני מאמינה שאם הנהג בלם זה לא בגלל שככה בא לו, אלא שנאלץ לעשות זאת ולא בכוונה.

יפעת*

New member
קרה לי לא פעם

רוב הנהגים שנתקלתי בהם לא מקצועיים ולא חושבים על הנוסע בכלל, נסיעה פרועה עם ברקסים מיותרים לגמרי. לחכות עד שיש מקום ממש לא ראלי, ובמוניות שירות הנהגים אפילו יותר מפחידים. אני כבר חשבתי בעצמי בעבר להגיש תלונה, ואני מצטערת שלא עשיתי את זה.

מזה למה לעמוד באוטובוס???????????????????????

הלווווווו לא ראית אף פעם אוטובוס מפוצץץ שאין לך הרבה ברירות אלא לעמוד בו?!!!!!!!

ודאי שראיתי

אבל זו אחריות שגם את לוקחת על עצמך בכל אופן אני מאמינה שהוא לא בלם סתם בשביל לראות אנשים נופלים עליו והוא בטח לא נהנה מזה אני מאמינה שזה היה חובה מציעה לך לפנות לחברת האוטובוסים ולבקש שידאגו שנהגים יהיו יותר זהירים, לא פזיזים וישתדלו לא להעלות נוסעים שאין להם מקום ישיבה בטוח. יתכן שיפצו אותך בהצלחה

למעלה