הקטע בסקיירים הוא שמרוב שיש בו המון תוכן.
המון תוכן הוא פשוט תוכן זבל בסגנון "תהרוג 7 זאבים ותחזור אלי"
תאסוף 10 פרחים ותחזור אלי וכו'
יש המון קווסטים מגניבים ומשוגעים, כמו למשל ילדים שמבקשים ממך לרצוח את מנהלת בית היתומים שלהם, המון קווסטים מלאים ביצירתיות והעולם ענק וממש כייף לחקור אותו לקרוא מכתבים שאתה מוצא וספרים וכו'.
הבעיה היא שמרוב שהמשחק מפוצץ בתוכן שרובו זבלוני, אתה צריך ממש לחפור בעולם המשחק כדי למצוא את הקווסטים הנהדרים.
ואני יוצא מנקודת הנחה שהרבה אנשים שלא אהבו את סקיירים, לא בילו מאות שעות עם המשחק כמו שאני עשיתי כדי למצוא אותם.
בנוגע לגרפיקה, זה משחק בן 6 שנים אבל אני חושב שהעולם עדיין נראה מקסים והמון משחקים לקחו ממנו השראה בעיצוב העולם ולדעתי לא באותה מידה של הצלחה.
אחת החולשות הנוספות של סקיירים זה באמת מערכת הקרב, אחי אומר שבסקיירים הדמות הראשית "נלחמת כמו הומו" ובעוד זה שאני לא מבין למה הוא מאשים את ההומאים בזה שיש למשחק מערכת קרב גרועה אני כן מבין לזה שהוא התכוון שזו מערכת קרב לא כייפית בעליל.
היא די מגושמת לא זורמת ולא כייפית, כמו שאמרתי, מה שמחזיק את המשחק זה העולם והסייד קווסטים בעיקר, אם זה בשבילך לך על זה.
אם אתה מחפש משחק של להעביר 15-30 שעות עם הקמפיין הראשי ולעבור למשחק הבא, לדעתי הוא לא שווה את זה בצורה הזו.