מה אתם אומרים - שווה לקנות את סקיירים לPS4

amithas190

New member
מה אתם אומרים - שווה לקנות את סקיירים לPS4

לא שיחקתי בו אף פעם , אבל מצד שני אני חושש מהגרפיקה והמשחקיות הישנה

הקטע בסקיירים הוא שמרוב שיש בו המון תוכן.

המון תוכן הוא פשוט תוכן זבל בסגנון "תהרוג 7 זאבים ותחזור אלי"
תאסוף 10 פרחים ותחזור אלי וכו'

יש המון קווסטים מגניבים ומשוגעים, כמו למשל ילדים שמבקשים ממך לרצוח את מנהלת בית היתומים שלהם, המון קווסטים מלאים ביצירתיות והעולם ענק וממש כייף לחקור אותו לקרוא מכתבים שאתה מוצא וספרים וכו'.

הבעיה היא שמרוב שהמשחק מפוצץ בתוכן שרובו זבלוני, אתה צריך ממש לחפור בעולם המשחק כדי למצוא את הקווסטים הנהדרים.

ואני יוצא מנקודת הנחה שהרבה אנשים שלא אהבו את סקיירים, לא בילו מאות שעות עם המשחק כמו שאני עשיתי כדי למצוא אותם.

בנוגע לגרפיקה, זה משחק בן 6 שנים אבל אני חושב שהעולם עדיין נראה מקסים והמון משחקים לקחו ממנו השראה בעיצוב העולם ולדעתי לא באותה מידה של הצלחה.

אחת החולשות הנוספות של סקיירים זה באמת מערכת הקרב, אחי אומר שבסקיירים הדמות הראשית "נלחמת כמו הומו" ובעוד זה שאני לא מבין למה הוא מאשים את ההומאים בזה שיש למשחק מערכת קרב גרועה אני כן מבין לזה שהוא התכוון שזו מערכת קרב לא כייפית בעליל.

היא די מגושמת לא זורמת ולא כייפית, כמו שאמרתי, מה שמחזיק את המשחק זה העולם והסייד קווסטים בעיקר, אם זה בשבילך לך על זה.

אם אתה מחפש משחק של להעביר 15-30 שעות עם הקמפיין הראשי ולעבור למשחק הבא, לדעתי הוא לא שווה את זה בצורה הזו.

eran_le

New member
בסיפור הראשי וב 4 הסיפורים המשניים הקווסטים חזקים לדעתי

ביליתי המון שעות (יותר מדי...) עם המשחק הזה. יש בו כמה קווי עלילה - הראשי, עוד 4-5 סיפורי עלילה רחבים שקשורים לאחוות שונות (וכל אחד מורכב מדי הרבה קווסטים) ועוד כמה סיפורים משניים וקווסטים מזדמנים.
אני מניח ש״בתוכן זבל״ התכוונת לחלק האחרון הנ״ל. יש שם כמה קווסטים טובים אבל באמת זה די ממצה את עצמו, ואני די מסכים איתך בזה. אבל שאר קווי העלילה חזקים, ומספקים מבחינתי כמות מטורפת מספיק של משחק איכותי.
&nbsp
בגלל שזה משחק פתוח שיכולים להיות בו אינספור קווסטים פתוחים בו זמנית, ובזמן שהולכים להשלים קווסט לרוב על הדרך פותחים עוד כמה שלא קשורים, די מהר עבדתי עם Walkthrough כדי לראות מה הקווסטים שקשורים לעלילה שאני רוצה להמשיך בה, אחרת די הולכים לאיבוד עם הסיפור (חבל שהם לא כותבים מה קשור למה, כמו במכשף).
&nbsp
פיתוח הדמות והנשקים מצויינת, ודווקא מערכת הקרב די טובה ומהנה לדעתי, אם כי ראיתי יותר טובות...
&nbsp
סה״כ משחק מהטובים בז׳אנר ובהחלט כדאי למי שלא שיחק. אחד הדברים שהפריעו לי ב PS3 הם זמני טעינה בלתי נסבלים במעבר בין מקומות. אני מניח שהבעיה לא קיימת ב PS4 (כדאי לוודא לפני שקונים!)

amithas190

New member
הקטע שהוא טכנית מאוד ישן

אני רואה בסרטונים מלא דברים שהציקו לי בפולאאוט 4 כמו טעינה כשנכנסים למבנה

eran_le

New member
עשיתי חיפוש זריז ונראה שיש טעינות כשנכנסים למבנים, אבל

הן קצרות בהרבה לעומת הדור הקודם. ב ps3 זה היה בין 40 שניות ל 2 דקות, שזה מטורף וממש הציק (למרות זאת שיחקתי בו עשרות שעות כאמור...), וב ps4 אנשים כותבים שזה בין 3 ל 10 שניות, שזה זמן שלא הייתי מחשיב אותו כ deal breaker, נשמע בסדר.

אנחנו די מסכימים :)

יש פה משחק AAA בסקיירים, הוא פשוט קבור בתוך ערמה וצריך לדעת לדלות אותו.

לדעתי יש במשחק כמה וכמה קווסטים שיכולים להעיף לכל גיימר נורמלי את המוח.
כאילו ממש.

אבל כמה חרשו על המשחק הזה כמונו כדי למצוא אותם?

מה הסיכוי שעמית ימצא אותם אם הוא לא יחרוש על כולו?

לדעתי התוכן הצדדי הטוב, מעיף את הצורה לקווסט הראשי, גם כן.

eran_le

New member
לא ממש חרשתי כדי למצוא אותם אלא נעזרתי ב walkthough :)

כאמור די מהר הרגשתי שלא מתחשק לי לבזבז זמן על דברים לא מעניינים ועבדתי עם walkthrough בלי להסתכל בתוכן המשימות שם ובפתרונות אלא רק אילו משימות קשורות לאיזה קווי עלילה שמעניינים אותי, כלומר הסתכלתי רק באינדקס שלו. אני מניח שאם הייתי ממשיך לבזבז זמן על דברים לא מעניינים הדעה שלי הייתה עוד יותר דומה לשלך...
&nbsp
אגב גם במכשף הרבה מהתוכן הצדדי הוא מסוג של ״תהרוג מפלצת ותחזור אלי לקבל כסף״, וגם שם די מהר מיציתי את הדברים האלה. אבל לפחות שם כתוב בבירור איזה קווסט קשור למה, ואילו מהקווסטים הם סתם bounty hunt שלא מקדם שום קו עלילה.

למעלה