מה אתם אומרים? תפסו את בני סלע או

חןשסק

New member
מה אתם אומרים? תפסו את בני סלע או

לא? למי שלא מעודכן שיפתח עכשיו ערוץ 2 (20:17) וישמע.. אומרים שהחשוד דומה לו מאוד, והוא כל הזמן בוכה והמשטרה לא מצליחה לדובב אותו...

cobainos

New member
שיבכה קצת, לא נורא

הרבה נשים בכו (והלוואי שזה היה מסתכם בבכי) בגללו. כל מכה, כל בעיטה, כל השפלה שהוא קיבל וספג - מגיע לו פי 10 מזה, לחלאה.

cobainos

New member
הוא לא ביקש שיהרגו אותו

עד כמה שידוע לי הוא ביקש סירוס כימי בכיף הייתי הורג אותו. חבל על הכסף של האזרח...אבל מה, מוות זה הפתרון הקל ובגלל שאין בארץ עונש מוות גם כלא זה טוב. זה די ידוע שעברייני המין הם השנואים ביותר בכלא ושאר האסירים אוהבים להתעלל בהם, אז בכיף.

הוא דווקא כן ביקש שיהרגו אותו.

קראתי את זה בעצמי בעיתון וגם באינטרנט. הוא ביקש זאת בזמן המשפט. אבל המדינה שלנו מעדיפה לממן לו שירותי בריאות לצמיתות בעוד שאנחנו צריכים לשלם על ביקור אצל רופא מקצועי. הרי ברור שהוא לא ייצא מהמחלה שלו. כל קרימינולוג (ואחותי כזאת) יוכל להגיד לך שלא מדובר במעידה כי אם בסגנון חיים. להיות פושע זה מקצוע ומקצוע לא מחליפים. אפילו בארה"ב יש עונשי מוות. אבל אנחנו מעדיפים להיות הומניים רק שבמקרה שלנו זה חוזר כבומרנג: חסנו עליו אבל הוצאנו מיליונים על חיפושים, אנחנו מממנים שירותי רפואה לפשתינים מהשטחים בעוד שלאמא שלי היה חסר מיטה בבי"ח. 10-15 שנה והמדינה הזאת קורסת. גדלים וחזקים מאיתנו קרסו, גם אנחנו בדרך, לצערי

cobainos

New member
אז ביקש

מוות זה פתרון קל לאיש כזה. בכיף הייתי הורג אותו אבל יש בזה צד חיובי:הוא יחיה ויסבול ומה זאת אומרת מממנים שירותי רפואה לפאלשתינאים?הם לא בני אדם? לא משלמים מיסים? הם חיים שם בתנאים זוועתיים. אני לא אומר שבאשמתינו (אבל ברור שגם לנו יש חלק בזה) אבל הכסף שאנחנו "מממנים" בעקרון מגיע מהם. אל תדבר כמו איזה בור, לא מתאים לך. וכן, אנחנו בדרך תלולה מאד למטה ולא צריך את עזרתו של הפרסי המניאק (שנעזר בחסידים מפגרים שממיטים עלינו אסון). המדינה הזאת יותר מושחתת מדיקטטורות באפריקה,סדר עדיפויות של השלטון מעוות, ראש הממשלה אידיוט, הרמטכ"ל מגמגם והמשטרה היא חבורת בבונים מפגרים. בנוסף אנחנו הולכים ונעשים מטומטמים יותר בקצב מהיר (תראו מה משדרים בטלויזיה בפריים טיים בימינו...פשוט בזיון) אבל כואב לחשוב על זה...אז אומרים שיהיה בסדר.

כתבתי פלשתינים מהשטחים (ג'נין, שכם)

מה זה מעניין אותי באיזה תנאים הם חיים? שיתחילו לדאוג לעצמם. שישקיעו בתרופות במקום בטרור. אנחנו לא צריכים להיות רובין הוד. לא חסרים מסכנים אצלנו. למה אתה לא אומר שאוסטרליה תממן שירותי רפואה לישראלים? הם חותרים להשמידנו. יהודים בעולם מתפללים על ירושלים. על מה פלשתינים חולמים? -על עצמאות במקום שהם עכשיו נמצאים בו. אוי, כמה טעויות עשינו ב-30 שנות קיום המדינה הראשונות. עכשיו כבר אין מה לעשות. תראה כמה ירידה מהארץ יש. הטובים והפרודוקטיבים עוזבים. מי ישאר עוד 10 שנים? -הערבים, החרדים, האתיופים וויקי כנפו ודומיה. זה עצוב.

cobainos

New member
אתה כנראה לא מודע לפרטים.

מה זה מעניין אותך? כי חלק מהתנאים שם זה באשמתינו. בעיקר אשמתם אבל גם אשמתינו. למה? כי אנחנו כובש, ולא כובש נאור במיוחד. אנחנו שולטים שם ולכן אנחנו לוקחים מהם מסים (אם לא ידעת) ולכן מחובתנו להזרים אותם לשם. לצערינו אנחנו לא יכולים לסמוך על השלטון שם ולא רק מחמת הטרור אלא גם מהעובדה שזה לא בדיוק מסודר שם ויש לך שם כפילות במוסדות וזה לוקח המון כסף. בגלל זה אנחנו צריכים להזרים את הכסף הזה לטיפולים רפואיים. אין כאן שום עניין של רובין הוד. אם אתה היית חי תחת כיבוש מדכא גם אתה לא היית מת על הכובש שלך. הבריטים, שהיו הרבה פחות גרועים מאיתנו בתור כובש לא היו טובים לנו וסבלו מאיתנו טרור, אז אם תשים לב למה שהולך שם תראה שזה לא מפליא השנאה אלינו ועדיין הרוב שם מעדיף יחסים תקינים איתנו. עשינו המון טעויות, חלק מזה היה שנשארנו בכל השטחים הכבושים האלה מ67 שאנחנו צריכים אותם כמו טחורים. אנחנו לא בדרך למטה בגלל היורדים. אנחנו בדרך למטה כי כל מי שמגיע כאן לעמדת כח הכי קטנה ישר מתחיל לעשות מינויים ולמכור את כל היושר שלו. מדינה מושחתת עד היסוד עד שבא לך להקיא.

הטעויות שלך הן בסיסיות../images/Emo70.gif

מתי תבין שהבעיה היא לא השטחים? מתי? הרי אש"פ (ארגון לשחרור פלשתין) הוקם עוד לפני מלחמת ששת הימים. הסכסוך הוא לא טריטוריאלי. הסכסוך הוא עצם קיום שלטון זר (לאו דווקא יהודי) על אדמה ערבית. אם היהודים רוצים לחזור לאדמה שהיתה שייכת להם לפני אלפי שנים, הם היו צריכים לסלק את אותם גורמים שלא מכירים בעצם קיומה. הדברים לא נעשו למרות שהיו מס' הזדמנויות לעשות כן. עכשיו זה כבר לא ניתן לתיקון. יהיה חכם אם נבקש אוטונומיה בגוש דן במסגרת מדינה ערבית. אחרת אף יהודי בישראל לא ישרוד. אתה כנראה אשכנזי ולא מבין מה זה ערכים של ערבים. אתה חושב שכולם בצד השני הומנים ואם רק ניתן להם פיסת אדמה אז יהיה סבבה לכולם. צא מהסרט

תגובה לגיסיטו החביב! שמאל ימין!@

אני רוצה להעמיד אותך על טעותך, אחנו מממנים שירותי רפואה לפלשתינאים.. אנחנו מממנים להם מים וחשמל, ועוד הרבה הרבה אמצעים כדי לחיות. הם בני אדם, לפחות חלקם, עם זה אני מסכים איתך, אבל יש גם בני אדם בעוד כמה מאות מדינות בעולם, אז למה שנעזור לפלשתינאים שהורגים בנו, פוגעים בנו ומשנים את סדרי חיינו? לא נעזור ולא צריכים לעזור. הם לא משלמים מיסים. לא שילמו ולא ישלמו, מי שגובה את המיסים על הכנסתם זאת הממשלה הפלסטינית, וזה כסף קטן עבור תקציב הרשות הפלסטינית. אנחנו מעבירים להם סחורות דרך נמלינו וגובים על כך מכס, מדובר על אותם כספי מכסים שאנחנו "אמורים" להעביר להם מכיוון שאלו הן סחורות שמגיעות עליהם. אבל! אבל! אבל! אבל...הסחורות עברו בנמלים שלנו, מה אנחנו אשמים שהם ג'וקים רעילים חסרי נמל ? אנחנו צריכים להיות רובין הוד של אויבינו ?! הלא איפה האבסורד ? איפה סדרי עולם? אני מסכים איתך שאנחנו בדרך תלולה מטה וקשה מאוד לעצור את ההדרדרות, צריך לעשות צעדים קיצוניים לכיוון הצד הטוב בכל תחומי החיים כדי לשפר את המצב, ולהתחיל תמיד מהמעגל הפנימי, שכונה, עיר ורשויות, חינוך ילדינו, לתקן את הצבא, לשפר את הכלכלה ומצבם של העניים, לדאוג לביסוס מעמדם של ערביי ישראל כשאזרחים סוג ב' או בכלל להעביר אותם למדינתם ואם כן לעשות זאת אז לדאוג לתחום את המתיישבים הכה יקרים לנו בתחום אחד שניים או שלושה ולא 50 תחומים.. לחזק את גבולתינו, ולהשמיד את אויבנו שקם לעמלק עלינו. ונטורי קרטא הם לא חסידים ולא נקרא להם יהודים, הם אשמים בכפירה ובוגדים הם. השחיתות היא מקור הרע, אפילו בספורט הדבר הכי טהור שיש, קם לנו אחד כמו אושרי לוי שאתמול ראיתי קליפ של עשרות משחקים שלו, שמע אחי, הבנאדם מכר כל החיים שלו משחקים.. הוא יכול להיות שחקן בהבימה של אבו כביר. ראש ממשלה יותר מאידיוט הוא עסקן, איש עסקים ממולח שהתיישב בכסא לא לו, ואל לנו לרדת על ראש הממשלה כי עם קשה עורף אנו ואנו הבאנו עלינו את הצרה והמרצע הזה, 30 מנדטים לגימיק, פרסומת בערוץ 2. נו באמת, ארץ נהדרת יש לנו.. הרמטכ"ל זה אחד המינויים הגרועים שהיו אי פעם, חיל אויר זהו חיל מושחת ולא מסודר בצורתו הארגונית, המון כסף מתבזבז שם בפרט ובצבא בכלל, צריך לעשות ניקיון יסודי בכל הקשור לבזבוז הכסף בצבא. התייעלות ומיד. והמשטרה, מסכים איתך, חבורת עבריינים לובשי תכלת שמכסה במעט את הלכלוך שעל ידיהם. גם שם ניקיון מיידי. מסכים איתך בקשר לטי וי ... באמת פיגור, שיקראו ספרים. אם הייתם בודקים קצת, הייתם רואים שהאיראנים (העם הפרסי) זוכה בשנים האחרונות במקום הראשון במבחן העולמי במתמטיקה, יש שם חומר אנושי מצוין והם לא סתם בהתקדמות קדימה, אומנם השלטון שם איסלאמי קיצוני פנדומלסטי, הרי שהעם ברובו חילוני ומתקדם ועריהם מתקדמות הן בצורה טכנולוגית והן בכל תחום אחר בחייהם. לא יהיה בסדר אם לא נתקיף את בבל ונשנה את ההיסטוריה ונמנע שפיכות דמים אצלנו ואז גלות ארוכת שנים לא יהיה בסדר אם לא נוציא את עמי כנען מארצנו לא יהיה בסדר אם לא נתאחד ונתחזק לא יהיה בסדר אם לא יהיה בסדר! סימבה.

למעלה