מה אתם אומרים?

TauraMan

New member
מה אתם אומרים?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הרבה אנשים שמים פה תמונות ורב התגובות הן "ואו איזה סוס יפה!" וכאלה.. בואו נקדם את זה קצת. ונעשה שרשור שכל אחד שם איזו תמונה ואחרים אומרים (בשפה מתורבת נורמלית ולזכור שגם דברים לא טובים אפשר להגיד בצורה טובה!) ונותנים עצות איך לשפר את הישיבה וכאלה.. אפשר לעשות את זה גם לא בשרשור קבוע אלא סתם ששמים תמונות... מה דעתכם? אני כבר שמה תמונה....

TauraMan

New member
אני ודיזל../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני אקבל ואתייחס לכל דעה על הישיבה שלי / המראה שלי על דיזל כל עוד זה נאמר בצורה תרבותית ונורמלית ( לדוגמא לא "יאאאאאאאק!! תלמדי ולרכב" וכדומה... חחחח
) בואו נתחיל ללמוד אחד מן השני! מצורפת תמונה שלי ושל דיזל.. תתחילו לשפוך עצות

Sweet SuGaR

New member
לשפר...

נתחיל בזה.. שתקצרי ארכובות.. הם ארוכות לדעתי חחחח
אבל אני אוהבת לרכב עם קצרות ממש, אז איך שנוח לך. הגב שלך נראה כאילו הוא טיפה בקשת הפוכה, תמצאי את האמצע כי בעיקרון יש לך ישיבה די טובה. הרגליים כמו שלי... צריך להכניס את האצבעות, אבל העקבים זה טוב וזה נראה כאילו את נשענת על הסוס.. לקצר ארכובות יעזור בזה וטיפ טיפה את התחת לאמצע האוכף! וזה יהיה פרפקט!!! אני אוהבתתת את הישיבה שלך1

TauraMan

New member
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הארכובות באמת ארוכות בצורה מפחידה
וכן תשאלי את דרורי איזו בעיה יש לי עם הגב הקעור...
תודה

לדעתי

אני חושבת שאת "שוכבת" על הסוס וראיתי את זה גם באיקסים של תמונות ששמת את יכולה להזדקף יותר כי זה לא מכשול ממש גבוה

Sweet SuGaR

New member
אני וצ'יקו

שמתי את התמונה עם הישיבה הכי טובה שלי... כי תמיד אפשר להשתפר...

TauraMan

New member
טוב..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

סה"כ יש לך ישיבה מעולה ואת ממש מתאימה לצ'יקו (סוסים קטנים שולטים!!!
) את מסתכלת למכשול הבא וזה מעולה! את יחד עם הסוס! הגוף העליון שלך ממש טוב, את לא נמוך מדי לא גבוה מדי, הכתפיים שלך קצת סגורות ואת יכולה לתת לו עוד קצת יד בקפיצה. הרגליים שלך יכולות ללכת קצת קדימה, האצבעות להכנס פנימה והעקבים להוריד למטה. סה"כ ממש ממש יפה

aloniguy

New member
אני ואביב

אני יודע שאני רוכב כמו צ'ארלי צ'פלין ומאוד השתפרתי מאז אבל חוץ מזה הייתי שמח לשמוע הערות.

TauraMan

New member
אממממם אוקיי../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

המבט שלך ישר וטוב! אהבתי! הוא מפיל לפי מה שנראה זה בגלל שבקושי נתת לו יד, אני אוהבת את המקום של היד שלך(מצידי הצוואר) אבל אפשר להביא את היד קצת קדימה ולתת לסוס להתעגל עם הצוואר ולהשתחרר.. לפי מה שזה נראה העקבים שלך למטה, וכמו שאמרת הרגל היא קצת צ'ארלי צ'אפלין. נראה שאתה טיפטיפונת לפני התנועה. ממש טיפה אבל אתה יוצא לגמרי מהאוכף לפני שהסוס הגיע למצב שתואם את הישיבה הזו. אהבתי גם את הזוית של החזה וצואר הסוס!

aloniguy

New member
את צודקת

המדריך שלי מעיר לי לפעמים על הדברים האלה והוא אומר שאני השתפרתי מהבחינת של לתת לסוס יותר חופשיות בפה ואני מקווה שהוא צודק. תודה על ההערות.

Sweet SuGaR

New member
כן... הרגליים והגב

הגב כי אני פשוט עקומה אבל זה מאוד מאוד ישתפר... הנה תמונה להשוואה..
(מהשיעור השני שלי אצל חיים) הרגליים... חח זה אף פעם לא יילך... אבל אני עובדת על זה, לאט לאט ובעדינות. אבל העקבים כל עוד הם לא למעלה זה בסדררר והיד.. כן אפשר לתת לו יותר, אבל לא מדי כי הסוס הזה מנצל כל טעות.

TauraMan

New member
שיפור ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בצורה לא נורמלית אבל הכל אפשר לתקן! אני בטוחה שעוד כמה חדושים גם הרגליים ישתפרו בטירוף!

Sweet SuGaR

New member
חח הוא פיצפון! תשאלי את זוהר! חחח

הוא ראה אותו והוא היה בשוק! חחחח
! אבל הוא סוס קטן שקופץ מצויין!!!

Shai Felton

New member
מה קטן בו????../images/Emo12.gif../images/Emo55.gif

אם הוא קטן אז גיל מ-א-ד קטן......

TauraMan

New member
איזה גובה גיל?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כל הסוסים שלכם קטנים.. טאורה הוא הכככככככככככככי גבוה

Shai Felton

New member
אין לי מושג...160 בערך.....

ולא כל הסוסים אצלנו קטנים, רק הסוסים שאני רוכבת עליהם^____^ טחחחחח.....סתם יש את ה-3 סוסות שהן בנות של פיקולו שהן ענקיות.... ואת פיקולו....טחחחח.... כל השאר באמת קטנים....

TauraMan

New member
באמת?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תמיד חשבתי שהוא כמו טאורה כזה (145 +- )

למעלה